Σκοποβολή: «Χάλκινα» τα αδέρφια Κορακάκη!

Σκοποβολή: «Χάλκινα» τα αδέρφια Κορακάκη!

Ακόμα μία  σημαντική σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού πρόσθεσε η οικογένεια Κορακάκη με την Άννα και τον Διονύση να κατακτούν μετάλλιο αγώνισμα του μεικτού των 10μ. αεροβόλου πιστολιού, στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.

Koarakkakides
Στο αγώνισμα που μπήκε στο Ολυμπιακό πρόγραμμα για το 2020 τα δύο αδέλφια κέρδισαν πριν από λίγο το χάλκινο μετάλλιο που είναι πραγματικά τεράστια επιτυχία.

Πέρα από το ιστορικό του γεγονότος, δημιουργεί προσδοκίες για κάτι εξαιρετικό στους Αγώνες του 2020 με την Άννα Κορακάκη να ετοιμάζεται πλέον να δικεδικήσει και τρίτο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών!


Να σημειωθεί επίσης, ότι με αυτό το τρίτο κερδισμένο μετάλλιο, η Ελλάδα (δηλαδή οι Κορακάκηδες) κατατάσσεται δεύτερη στο παγκόσμιο κύπελλο του Φορτ Μπένινγκ πίσω μόνο από την υπερδύναμη Κίνα που είχε τρία χρυσά, τέσσερα αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια.


Το χρυσό μετάλλιο με συνολικό σκορ 479,0 κατέληγξε στο ισπανικό δίδυμο Φρανκέ – Καρέρα ενώ στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε η ομάδα της Σερβίας με Αρούνοβιτς – Μίκετς (477,5). Η Ζοράνα Αρούνοβιτς έφτασε και αυτή τα τρία μετάλλια (αργυρά και τα τρία) στη διοργάνωση. Το σκορ των Κορακάκηδων ήταν 416,7.



"Όνειροοοο ζω!!! ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ πριν από λίγο για τα αδέρφια ΑΝΝΑ και ΔΙΟΝΥΣΗ στο μικτό αγώνισμα των 10m αεροβόλων όπλων που διεξάγονται στης ΗΠΑ. Μετά το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ της Άννας, το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο της Άννας στα 10m και το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στα 25m, ήρθε και η σημερινή επιτυχία για να μου δώσει την μεγαλύτερη περηφάνεια. Αφιερωμένα σήμερα τα δύο μετάλλια στην μητέρα των παιδιών μου, των παιδιών μας!!! Σ' ευχαριστούμε ΦΩΝΗ!", ήταν το... μήνυμα του περήφανου πατέρα Τάσου Κορακάκη.

Πηγή:www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης