Προσοχή στα ντέρμπι και τα «αδιάφορα» ματς

Προσοχή στα ντέρμπι και τα «αδιάφορα» ματς

Στις τελευταίες στροφές πριν από το φινάλε βρίσκονται τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (τελευταία πράξη για τη Σούπερ Λιγκ) και το ενδιαφέρον εστιάζεται φυσικά στα σούπερ ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι – Λίβερπουλ, αλλά εκείνο που πρέπει επίσης να εκτιμήσουμε σωστά είναι τα λεγόμενα «αδιάφορα» παιχνίδια, όπου οι ομάδες παίζουν ελεύθερα κι η έκπληξη παραμονεύει

betshop-mobile-111
Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Βαθμολογικά ενδιαφέρει μονάχα την Ξάνθη που πρέπει να νικήσει, για να έχει ελπίδες εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ, στην προοπτική, όμως, που ο Αστέρας Τρίπολης δεν νικήσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Η Ξάνθη υστερεί σε διαφορά τερμάτων από τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει παράδοση καλών εμφανίσεων στη Λεωφόρο και μπορεί να νικήσει. Ο Παναθηναϊκός είναι ο… γνωστός, των χιλίων προβλημάτων. Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr
στο 2.96.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Μόνο νίκη θέλει ο Αστέρας για να εξασφαλίσει σίγουρα την έξοδο στην Ευρώπη. Μπορεί και με ισοπαλία και με ήττα, ακόμα, να βγει στην Ευρώπη, αρκεί να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα η Ξάνθη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι Αρκάδες έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ξάνθη. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της
Κλείσιμο
betshop.gr στο 1.84.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Ατρόμητος - Κέρκυρα: Να κερδίσει ο Ατρόμητος και στα δυο ημίχρονα, δίνεται από τη betshop.gr στο 2.08.

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς: Το over της betshop.gr στο 1.15 είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να παίξουμε.

Πανιώνιος – Λεβαδειακός: Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, θα το παίξουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.84.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Πειραιώς: Το διπλό της betshop.gr στο 1.81 είναι μια χαρά.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ: Θα ποντάρουμε στο 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.99, επειδή η ΑΕΚ δεν έχει κανένα λόγο να σκοτωθεί, καθότι είναι πρωταθλήτρια.

Λάρισα - Λαμία: Θα παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.86.

Αγγλία

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Στο ντέρμπι του Λονδίνου, η Τσέλσι έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να πάρει μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ κι η Λίβερπουλ μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την έξοδό της στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Η Τσέλσι είναι σε καλό φεγγάρι, έχει τέσσερις σερί νίκες, παίζει καλά και στο under. Επί πλέον, θα παίξει και στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19 του μήνα. Η Λίβερπουλ είναι μέσα στην τρελή χαρά μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κλοπ «πετάει φωτιές» επιθετικά, αλλά η άμυνα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Η λογική λέει να παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.90.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Μπράιτον - Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ποντάρουμε στο 2 & under 3.5 της betshop.gr στο 2.49.

Στόουκ - Κρίσταλ Πάλας: Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.76.

Λέστερ - Γουέστ Χαμ: Θα το πάμε συντηρητικά στο goal – goal το οποίο η betshop.gr δίνει στο 1.72.

Εβερτον – Σαουθάμπτον: Θα ποντάρουμε στο 12 & goal – goal της betshop.gr στο 3.07.

Μάντσεστερ Σίτι - Χάντερσφιλντ: Να κερδίσει η Σίτι και στα δυο ημίχρονα πληρώνεται από την betshop.gr στο 1.70.

Άρσεναλ – Μπέρνλι: Θα ποντάρουμε στον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.26.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Μπόρνμουθ - Σουόνσι: Θα προτιμήσουμε το 0-1 γκολ της betshop.gr στο 3.64.

Γουότφορντ - Νιούκαστλ: Το Χ της betshop.gr στο 3.32 είναι μια χαρά.

Γουέστ Μπρομ. - Tότεναμ: Το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.22 είναι ευκαιρία.

Γερμανία

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αμβούργο: Θα γίνει μεγάλη μάχη, δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Η Άιντραχτ δεν είναι στα καλύτερά της, στα τελευταία έξι ματς έχει τέσσερις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία και «καίγεται» για τη νίκη, καθότι απέχει μόλις έναν βαθμό από τη Λειψία, που βρίσκεται σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ. Η άμυνά της μπάζει από παντού, ωστόσο. Το Αμβούργο είναι μια «τρελή ομάδα», που αρνείται να… πεθάνει. Αφού πήγαινε κατά διαόλου από την αρχή του πρωταθλήματος, μετά… συνήλθε, ακριβώς όπως και πέρυσι. Όπου πέρυσι έμεινε με αγώνα μπαράζ. Φέτος θέλει το ίδιο. Είναι σε άριστη κατάσταση και στόχο έχει να ξαναπαίξει… μπαράζ. Θέλει μόνο νίκη. Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.47.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Στουτγάρδη - Χόφενχαϊμ: Παίζουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.12.

Άουγκσμπουργκ - Σάλκε: Το πάμε στα σίγουρα, στο goal – goal, το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 1.85.


Αννόβερο - Χέρτα: Θα το παίξουμε στο over 2.5 & goal – goal, το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 2.20.

Ντόρτμουντ - Μάιντζ: Ο 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 1.72 είναι μια χαρά.

Λειψία - Βόλφσμπουργκ: Θα ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.62.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν: Με βάση την επιθετική δυστοκία τους τελευταία, θα ποντάρουμε στο 12 & under 2.5 της betshop.gr στην τρελή τιμή του 4.40.

Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ: Έχει ένα ρίσκο να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr, αλλά αξίζει γιατί προσφέρεται στο 3.63.

Κολωνία - Μπάγερν Μονάχου: Να νικήσει η Μπάγερν και στα δυο ημίχρονα πληρώνεται από την betshop.gr στο 2.53. Είναι υψηλή απόδοση και την προτιμούμε.

Ισπανία

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Το κλασικότερο ντέρμπι του κόσμου. Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει το νταμπλ κι η Ρεάλ προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για 3η σερί φορά και θα παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ. Το γόητρο μετράει πάνω απ όλα σε τέτοια παιχνίδια και κανένας δεν μπορεί ν’ αδιαφορήσει. Τα υπόλοιπα είναι λίγο – πολύ γνωστά, Καρμπαχάλ και Ίσκο έχουν πρόβλημα για τη Ρεάλ, αλλά και η… άμυνά της ολόκληρη, που μπάζει. Με τη βοήθεια της διαιτησίας προκρίθηκε στον τελικό. Δεν δόθηκε κανονικό πέναλτι στην Μπάγερν στον επαναληπτικό του 2-2 στο «Μπερναμπέου». Η Μπαρτσελόνα, απλά, θέλει να δώσει πανηγυρικό τόνο στον τίτλο και να μη χάσει, ώστε να βγάλει αήττητη τη χρονιά. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.57.

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια: Είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, μετά το «Κλάσικο» της Βαρκελώνης. Η Βιγιαρεάλ έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ κι η Βαλένθια την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Σε καλύτερη κατάσταση είναι σαφώς η Βιγιαρεάλ, καθότι στα δυο τελευταία παιχνίδια σημείωσε ισάριθμες νίκες και τις δυο στην έδρα της, 2-1 τη Λεγκανιές και 4-1 τη Θέλτα. Είναι το τρίτο σερί ματς που παίζει στην έδρα της αυτό με τη Βαλένθια. Η οποία Βαλένθια έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς δίχως νίκη, σημειώνοντας δυο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ως μέγεθος, η Βαλένθια είναι ανώτερη από τη Βιγιαρεάλ. Η λογική λέει να παίξουμε το 1Χ & under 3.5 της betshop.gr στο 1.95.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Σεβίλλη - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Θα παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.07.

Θέλτα - Λα Κορούνια: Θα ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στην πολύ καλή τιμή του 3.19. Η Κορούνια έχει υποβιβαστεί.

Μάλαγα - Αλαβές: Πεσμένη η Μάλαγα, χωρίς στόχους η Αλαβές. Θα παίξουμε… κόντρα, δηλαδή, το Χ της betshop.gr στο 3.16, γιατί κι οι δυο ομάδες είναι τσακωμένες με την ισοπαλία.

Λας Πάλμας - Χετάφε: Το διπλό της betshop.gr στο 2.03 είναι πολύ καλή απόδοση.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Xιρόνα - Έιμπαρ: Ο 1 & under 2.5 πληρώνεται από την betshop.gr στ 4.30. Κι οι δυο βάζουν γκολ με το σταγονόμετρο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπετίς: Θα παίξουμε το Χ & goal - goal της betshop.gr στο 4.45. Η Αθλέτικ χάνει αλλά βάζει πάντα γκολ κι η Μπετίς κερδίζει στο under και δύσκολα δέχεται γκολ.

Λεγκανές – Λεβάντε: Θα ποντάρουμε στο 12 & goal – goal της betshop.gr στο 3.31.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ: Ο 1 & under 2.5 πληρώνεται από την betshop.gr στο 2.90.

Ιταλία

Λάτσιο - Αταλάντα: Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και το βαθμολογικό ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο για τις δυο ομάδες. Η Λάτσιο θέλει νίκη για να παραμείνει στο γκρουπ εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ κι η Αταλάντα για να παραμείνει στο γκρουπ εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λάτσιο απειλείται από την Ίντερ κι η Αταλάντα από τη Μίλαν κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο, από τη Σαμπντόρια και τη Φιορεντίνα. Κι οι δυο ομάδες είναι σε φουλ φόρμα και σκοράρουν. Πρόβλημα από την αρχή της σεζόν έχει η Λάτσιο με την άμυνά της, αλλά η επίθεσή της πετάει «φωτιές». Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.88.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Γιουβέντους - Μπολόνια: Να κερδίσει η Γιούβε και στα δυο ημίχρονα, πληρώνεται από την betshop.gr στο 2.11.

Τζένοα - Φιορεντίvα: Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.88

Σπαλ - Μπενεβέντο: Θα αρκεστούμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.77.

Nάπολι - Τορίνο: Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.19.

Σασσουόλο - Σαμπντόρια: Το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.15 μας καλύπτει.

Κάλιαρι - Ρόμα: Θα παίξουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.39.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Μίλαν - Βερόνα: Ο 1 & under 2.5 της betshop.gr στο 4.70 δεν είναι και μεγάλο ρίσκο, καθότι η Μίλαν είναι καθαρά του under και σημειώνει ένα γκολ τελευταία κατά μέσο όρο.

Κιέβο - Κροτόνε: Θα παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 3.38, καθότι η Κροτόνε που είναι σε τρομερή φόρμα, δεν ξέφυγε τον κίνδυνο και η Κιέβο είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ουντινέζε - Ίντερ: Κι αυτό προσφέρεται για ρίσκο. Η Ουντινέζε δεν έχει σωθεί, έχει 11 σερί ήττες και μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κι η Ίντερ μόνο με νίκη θα ελπίζει για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παίξουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.47.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης