Φουλάρουν για την επανέναρξη στον Ολυμπιακό

Φουλάρουν για την επανέναρξη στον Ολυμπιακό

Θετικό θεωρείται το γεγονός πως ο Καταλανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

olimpiakos
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε ο Γιώργος Βασιλειάδης σε συνεννόηση με την FIFA και την UEFA.

Το Σάββατο οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Όσκαρ Γκαρθία προσπάθησε να κρατήσει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό τους παίκτες του, ώστε να μην επηρεαστούν από την 20μερη αποχή από τις επίσημες διοργανώσεις.

Θετικό θεωρείται το γεγονός πως ο Καταλανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και θα κατεβάσει πλήρη την ομάδα στη Βοιωτία.

Το μόνο που θέλει να διαπιστώσει είναι η κατάσταση των διεθνών, όπως οι Ομάρ, Φορτούνης και Ταχτσίδης, ενώ υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες είχαν οι Ανσαριφάρντ, Μιραλάς και Χατζισαφί.

Κλείσιμο
Ο Γκαρθία έχει τονίσει πολλές φορές στις προηγούμενες προπονήσεις την ανάγκη ο Ολυμπιακός να κάνει το «5 στα 5» στις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσει την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

«Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο και να ολοκληρώσουμε με νίκες τη σεζόν», είναι το μήνυμα του Ισπανού κόουτς.

Εκτός για το παιχνίδι στη Λιβαδειά είναι ο Ιγκόρ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πείσει τον προπονητή του και από τη στιγμή που ο Ελαμπντελαουί επέστρεψε έτοιμος, δεν τίθεται θέμα για τη χρησιμοποίηση άλλους παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης