Καταγγελία της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για Τούμπα

Καταγγελία της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για Τούμπα

Ετοιμάζει αντεπίθεση! Καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τα γεγονότα της Τούμπας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει εντός της ημέρας η ΑΕΚ

Καταγγελία της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για Τούμπα
Τον δρόμο της δικαιοσύνης για τα όσα δυσάρεστα σημειώθηκαν την Κυριακή παίρνει η ΑΕΚ. 

Όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της -και τα οποία ούτως ή άλλως είδαν το φως της δημοσιότητας σε μεγάλο μέρος μέσω του σχετικού υλικού- για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα καταθέσει στη δικαιοσύνη η Ένωση. 

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», εντός της ημέρας και πιθανότατα το πρωί, οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα. 

Άνθρωποι του συλλόγου με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου, δούλευαν σε φουλ ρυθμούς μέχρι το βράδυ της Τρίτης για να ετοιμάσουν τον σχετικό φάκελο. Που πρόκειται να έχει τα… πάντα μέσα. 

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα επιδιώξει να θωρακιστεί νομικά ώστε να αποδείξει ότι έχει το δίκιο -που ισχυρίζεται ότι έχει- με το μέρος της. 
Κλείσιμο

Λογικά, εντός της ημέρας θα κληθεί σε απολογία, όπως και ο έτερος «δικέφαλος» από την πειθαρχική της Super League. Από την Ένωση θεωρούν ότι είναι ξεκάθαρο πως το ματς διεκόπη δίχως δική τους υπαιτιότητα μετά το «ντου» του Σαββίδη, που είχε όπλο πάνω του και που ζήτησε συγγνώμη με επίσημο τρόπο την Τρίτη.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης