Στη ΜΕΘ μετά από επίμονο πυρετό ποδοσφαιριστής του Πατραϊκού

Στη ΜΕΘ μετά από επίμονο πυρετό ποδοσφαιριστής του Πατραϊκού

Νοσηλεύεται, διασωληνωμένος, σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου - Συγκλονίζει το μήνυμα του αδερφού του Σπύρου Αβράμη: «Δώστα όλα παιχτάρα μου»

Στη ΜΕΘ μετά από επίμονο πυρετό ποδοσφαιριστής του Πατραϊκού
Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα και στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η είδηση ότι ο  Σπύρος Αβράμης, ποδοσφαιριστής του Πατραϊκού και της Νάπολη Πατρών, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο tempo24.news
, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ανέβασε πυρετό την Πέμπτη και το Σάββατο πήγε στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διαγνωστεί κάτι σοβαρό.

Ο πυρετός επέμενε και την επόμενη ημέρα ο Σπύρος επέστρεψε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να του συνιστούν ξεκούραση και να επιστρέψει σπίτι.
Κλείσιμο

Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας, η υγεία του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση.

Συγκλονιστικό, είναι το μήνυμα του αδερφού στο διαδίκτυο:

«Παιχταρά μου όμορφε ,πάντα σε θαύμαζα γιατί έχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγώνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου. Μόνος σου. Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγώνα ,εδώ στο Ριο ,στην ΜΕΘ, και είμαστε όλοι απέξω και σε χειροκροτάμε γιατί  κάνεις καλό παιχνίδι .Οι γιατροί μας λένε πως είσαι Τεράστιος Παίχτης!Δωστα ολα παιχταρα μου ,είναι δικό σου ο αγώνας!και φέρε ακόμα ένα μετάλλιο σπίτι ,που μας έχεις φέρει τόσα. Γιατι είσαι γεννημένος Νικητής .Πρωταθλητής !Ολες οι προσευχές μας μαζι σου Αδερφέ μου. Πάρε αυτόν τον αγώνα και γέμισε μας χαρά !Σ’αγαπαω Αδερφέ μου». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης