Ρίο Φέρντιναντ: «Θα γίνει αστέρι» είπα στα τρία παιδιά μου για την μητέρα τους που πέθαινε...

Ρίο Φέρντιναντ: «Θα γίνει αστέρι» είπα στα τρία παιδιά μου για την μητέρα τους που πέθαινε...

Πριν από δύο χρόνια η σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών του, Ρεμπέκα Έλισον έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 34 ετών

Ρίο Φέρντιναντ: «Θα γίνει αστέρι» είπα στα τρία παιδιά μου για την μητέρα τους που πέθαινε...
Για την συγκλονιστική στιγμή που έπρεπε να ανακοινώσει στα τρία του παιδιά πως η μαμά τους επρόκειτο να πεθάνει, γράφει μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία του ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Αγγλίας Ρίο Φέρντιναντ. 

Πριν από δύο χρόνια, το 2015, η σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών του Ρεμπέκα Έλισον έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 34 ετών. 

Ο 38χρονος σήμερα πρώην ποδοσφαιριστής γράφει πως ήταν εκείνος που όταν έμαθε πως η γυναίκα του δεν είχε ελπίδες να επιβιώσει, έπρεπε να το πει στα παιδάκια τους, τον Λόρενζ, τον Τέιτ και την Τία, που σήμερα είναι 11, 9 και 6 ετών. 

Όπως γράφει στο σχετικό απόσπασμα: «Κοίταξα τα όμορφα παιδιά μου, χάνοντας τις λέξεις, ψάχνοντας έναν τρόπο να ξεκινήσω. "Φοβάμει πως έχω να σας πω κάτι πολύ πολύ θλιβερό. Θα γίνει αστέρι, θα πάει ψηλά στα αστέρια και θα είναι για πάντα στον ουρανό και θα μας κοιτάζει"... Προσπάθησα να το εξηγήσω ξανά, αλλά οι λέξεις δεν μας έφταναν, ήμασταν χαμένοι σε μια καταιγίδα πόνου». 

Κλείσιμο
Ο Ρίο και η Ρεμπέκα παντρεύτηκαν το 2009 και αφού απέκτησαν τα τρία τους παιδιά, εκίνη διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, το 2014. Ενώ όλοι πίστευαν πως είχε θεραπευτεί, ο καρκίνος επέστρεψε σε πολύ επιθετική μορφή και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, μόλις πέντε εβδομάδες μετά την διάγνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης