Παναθηναϊκός: «Εμείς είμαστε δίπλα σας» το μήνυμα των οπαδών στην ομάδα

Παναθηναϊκός: «Εμείς είμαστε δίπλα σας» το μήνυμα των οπαδών στην ομάδα

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και εμψύχωσαν ψυχολογικά τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις

Παναθηναϊκός: «Εμείς είμαστε δίπλα σας» το μήνυμα των οπαδών στην ομάδα
Ο Παναθηναϊκός ζει οριακές καταστάσεις και ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα μόνη της, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και την δήλωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής, περίπου 200 οπαδοί των «πρασίνων» έδωσαν το παρών στο «Γεώργιος Καλαφάτης» παρακολουθώντας την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Αγρίνιο. 

Στόχος της παρουσίας τους να εμψυχώσουν ψυχολογικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι «ασπίδα»!

«Δεν είχαμε πρόβλημα μαζί σας αλλά με την διοίκηση του συλλόγου. Θέλουμε να ξέρετε πως εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Θα έχετε την στήριξή μας. Το μόνο που θέλουμε είναι να ματώνετε την φανέλα, να κοιτάτε την δουλειά σας μέσα στο γήπεδο» ήταν μεταξύ άλλων τα όσα είπε η αντιπροσωπεία των οπαδών που πήρε τον λόγο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης