Βούζας: «Με σκληρή δουλειά θα δικαιωθούμε»!

Βούζας: «Με σκληρή δουλειά θα δικαιωθούμε»!

Ο Βασίλης Βούζας στην πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Ολυμπιακού είπε λίγα και καλά για την δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει

Βούζας: «Με σκληρή δουλειά θα δικαιωθούμε»!
Ο κόουτς Βούζας απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του, τους είπε πως «με σκληρή δουλειά να είστε σίγουροι πως θα δικαιωθούμε. Πάντα με δουλειά επιτυγχάνονται οι στόχοι στο γήπεδο.

Εγώ είμαι εδώ με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω εσάς και την ομάδα, όπως και εσείς εμένα. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δουλέψουμε καλά και να πάρουμε στην συνέχεια τα αποτελέσματα που πρέπει, ξεκινώντας από το ματς με την Μπεσίκτας». 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού από την πλευρά τους σε αυτήν την γνωριμία με τον Βασίλη Βούζα εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το κλίμα και τα αποτελέσματα. Εξάλλου ο ίδιος μέσω των λεγομένων του, τους έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη αλλά και στήριξη. Λόγω της σχέσης και της διαρκούς συνεργασίας που είχε με τον Μπέντο ο τεχνικός Κ-20 είχε και επαρκή εικόνα ως προς την πρώτη ομάδα. Σχετικά με τον Πάουλο Μπέντο και τα όσα διέρρευσαν περί μη πρόθεσής του να χαιρετήσει τους παίκτες, οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν τέτοια ενημέρωση. Την Δευτέρα πάντως δεν πήγε στον Ρέντη.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης