ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η πρώτη φωτογραφία της Τσαπεκοένσε για το 2017

Η πρώτη φωτογραφία της Τσαπεκοένσε για το 2017

H Τσαπεκοένσε συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά στο 2017 και όλοι λύγισαν όταν αντίκρισαν τον Νέτο! Φωτογραφίες που συγκλονίζουν.

Η πρώτη φωτογραφία της Τσαπεκοένσε για το 2017
Ο Νέτο, ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να επιζήσουν από την εφιαλτική πτήση της Σαπεκοένσε στα τέλη Νοεμβρίου επέστρεψε στα αποδυτήρια.

Ηταν η πρώτη συγκέντρωση της βραζιλιάνικης ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και όλοι λύγισαν όταν είδαν τον 31χρονο αμυντικός με τις πατερίτσες.

Κλείσιμο
Η Τσαπεκοένσε προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, ανέβασε αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων, ενώ επαγγελματίες είναι μόλις πέντε, οι: Νάντσον, Γκρόλι, Ντοντόν, Νιλτίνιο και Ρόσι.  «Καλώς ήρθες Νέτο, καλώς ήρθες σπίτι σου, ο χώρος που σου ανήκει» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου. Ο προπονητής της Τσαπεκοένσε, Βάγκνερ Μαντσίνι μίλησε  για την πρόκληση της ανοικοδόμησης: «Η δική μου ευθύνη είναι όχι μόνο να η ομάδα να επιστρέψει στο καλό ποδόσφαιρο που η Τσαπεκοένσε έπαιζε στη διάρκεια της ιστορίας της, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε κάθε μέρα όσους ήταν στο αεροπλάνο και να τους θυμόμαστε».


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης