Η ΑΕΚ «τελείωσε» οριστικά τον Πογέτ!

Η ΑΕΚ «τελείωσε» οριστικά τον Πογέτ!

Ο Στέλιος Μανωλάς θα οδηγήσει την ΑΕΚ στον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά και στα πλέι οφ

Η ΑΕΚ «τελείωσε» οριστικά τον Πογέτ!

Αν και η ΑΕΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε προανήγγειλε εξελίξεις μετά τον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (19:00, ΟΑΚΑ) τελικά ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί παρελθόν για την Ένωση από σήμερα το βράδυ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου με τη δήλωση που έκανε νωρίς το απόγευμα, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει το καλοκαίρι.
Κλείσιμο

Οι παράγοντες της ΑΕΚ ήταν έξαλλοι με την κίνηση αυτή και τελικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετέβη πριν από λίγη ώρα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή ανακοινώνοντας στον Πογέτ ότι η συνεργασία των δύο πλευρών διακόπτεται άμεσα.

Κατόπιν αυτού, ο Ουρουγουανός ειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές να κατέβουν στο σαλόνι ώστε να τους μιλήσει ξανά (είχε προηγηθεί η ομιλία όπου τους ζήτησε να παραμείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους της ομάδας) και να τους αποχαιρετήσει.

Στον πάγκο της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα, αλλά και στα πλέι οφ θα κάτσει ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος είχε αναλάβει προσωρινά την ομάδα και μετά την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης