Θα μηνύσει Μάνταλο ο Παναθηναϊκός

Θα μηνύσει Μάνταλο ο Παναθηναϊκός

Έτοιμοι να κάνουν μήνυση στον Στ. Μάνταλο για ψευδή σύνταξη φ.α. είναι στον Παναθηναϊκό ύστερα από την κλήση σε απολογία των Γ. Αλαφούζου, Χρ. Παναγόπουλου, Σπ. Βλάχου. Κίνδυνος για βαριά καμπάνα

Θα μηνύσει Μάνταλο ο Παναθηναϊκός
Με τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο τα έχουν στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την κλήση σε απολογία των Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστου Παναγόπουλου και Σπύρου Βλάχου από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας λόγο για σκάνδαλο. 

Μάλιστα, αναμένεται να του υποβάλλουν μήνυση , όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», για ψευδή σύνταξη φύλλου αγώνος. Ο ρέφερι του συνδέσμου Καβάλας αναφέρει ότι υπήρξε διάλογος των τριών ανθρώπων του «τριφυλλιού» μαζί του και από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι ανύπαρκτοι. Αλλά και πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει του είπε κάποια πράγματα για τη διαιτησία του, για τα οποία μίλησε και ενώπιον των ρεπόρτερ λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα και επισημαίνεται από τους «πράσινους» ότι δεν ειπώθηκαν όπως τα έχει γράψει ο κ. Μάνταλος. 

Για παράδειγμα έχει γράψει ότι του είπαν οι κ.κ. Παναγόπουλος και Βλάχος ότι: «θα σε τελειώσουμε».Από τον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να κάνουν αγωγή και μήνυση για ψευδή μαρτυρία και μπορεί η μήνυση να κατατεθεί από την ΠΑΕ, μπορεί να γίνει και προσωπικά από τους παράγοντες, θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν ισχύουν τα όσα αναφέρει ο διαιτητής και να αποκαταστήσουν την αλήθεια. 

Αν αποδειχθεί ότι είναι υπεύθυνη η ομάδα υπάρχει κίνδυνος ακόμη για υποβιβασμό, για αφαίρεση βαθμών και για ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, στο μέγεθος της «καμπάνας», αν υπάρξει τιμωρία βέβαια, θα εξαρτηθεί από τη βαρύτητα του παραπτώματος. 

Κλείσιμο
Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης