Βίντεο: Με ανατροπή η Αγγλία 3-2 τη Γερμανία - Γκολάρα ο Βάρντι

Βίντεο: Με ανατροπή η Αγγλία 3-2 τη Γερμανία - Γκολάρα ο Βάρντι

Με τρομερή ανατροπή η Αγγλία επικράτησε 2-3 της Γερμανίας στο Βερολίνο με τον Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ

Βίντεο: Με ανατροπή η Αγγλία 3-2 τη Γερμανία - Γκολάρα ο Βάρντι
Μια εμφάνιση με την οποία οι οπαδοί της μπορούν να πάρουν πολύ... θάρρος ενόψει καλοκαιριού έκανε η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Γερμανία πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας και πρεστίζ με 2-3. Για τα Πάντσερ ήταν η πρώτη ήττα σε ματς που προηγήθηκαν με αυτό το σκορ από τον Ιούνιο του 1995 όταν είχαν χάσει στα προκριματικά του Euro από την Βουλγαρία. Τραυματίας αποχώρησε ο τερματοφύλακας των Τριών Λιονταριών, Μπάτλαντ, απίστευτο γκολ από τον Βάρντι της Λέστερ, το οποίο ήταν το πρώτο του με την Εθνική.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με ωραίο αριστερό σουτ του Τόνι Κροος εκτός περιοχής στη φάση στην οποία ο Μπάτλαντ τραυματίστηκε πέφτοντας και αναγκάστηκε να δώσει τη θέση του στον Φόρστερ (1-0). Στην επανάληψη και το 57' η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ έκανε δύο τα γκολ της με κεφαλιά του Γκόμες ύστερα από σέντρα του Κεντίρα (2-0) και τίποτα δεν φανέρωνε αυτό που θα γίνει στη συνέχεια. Ακόμα και αν πρόκειται για φιλικό, η Αγγλία έκανε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές της σκοράροντας μάλιστα με εξαιρετικά γκολ. Στο 61' ο Χάρι Κέιν έκανε φοβερή προσποίηση αποφεύγοντας δύο αντιπάλους και με διαγώνιο δεξί στη γωνία μείωσε σε 1-2 και στο 75' ο Βάρντι με ένα από τα καλύτερα φετινά γκολ, με μυθικό τακουνάκι μετά τη σέντρα του Κλάιν έκανε το 2-2. Το τελικό 2-3 για τα Τρία Λιοντάρια διαμόρφωσε στο 91' ο Ερικ Ντάιερ της Τότεναμ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.


Κλείσιμο

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης