Υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες έδωσε ο Μαρινάκης

Υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες έδωσε ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στα άλλα τμήματα του συλλόγου τα οποία φέρνουν επιτυχίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη

Υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες έδωσε ο Μαρινάκης
Υποσχέσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στην εκδήλωση του δήμου Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο προς τιμήν των «ερυθρολεύκων».

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στα άλλα τμήματα του συλλόγου τα οποία φέρνουν επιτυχίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς ταξιδεύουν μαζί. Χαρακτηρίζονται από την προσπάθεια το πάθος και τις αμέτρητες χαρές, αλλά και την ευλογία του Κυρίου. Έχει ως λιμάνι το ο πρώτο λιμάνι της χώρας. Με νίκες στα στάδια αλλά και στη ζωή, που κάνει υπερήφανους όλους. Από την πρώτη ανάσα του Ολυμπιακού ο Πειραιάς ήταν η αφετηρία των ονείρων μας. Από αυτό τον γεμάτο με ενέργεια τόπο οι αθλητές κουβάλησαν την ιστορία του.

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός είναι ο σύνδεσμος στις καρδιές των Πειραιωτών. Είναι ο αθλητικός σύλλογος που σημαίνει πολλά περισσότερα από κατακτήσεις και νίκες. Είναι μια προσπάθεια που υψώθηκε στον Πειραιά και κατέκτησε τον κόσμο, ακόμα και τώρα σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας. Η μεγάλη μας αγάπη γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγαλουργεί. Σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα και συντρίβει τα ιστορικά ρεκόρ. Κατακτούν όλες οι ομάδες ευρωπαϊκούς τίτλους. Η καρδιά του ερασιτέχνη Ολυμπιακού χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ.

Όλοι δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πρωταθλητές ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός διαφημίζει την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή είναι η αποστολή μας να σηκώσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός βοηθάει τον κόσμο. Συναντάς το ανθρώπινο πρόσωπο. Μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά και αυτό είναι μια νίκη για τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς αποφάσισα να πάρω ακόμα πιο ενεργά μέλος στα κοινά του Πειραιά, την πόλη που αγάπησα από μικρό παιδί και την έδρα που έχω τις επιχειρήσεις μου. Μπήκα στη μάχη με τον Γιάννη Μώραλη και με μια ομάδα άξιων ανθρώπων ώστε να παλέψω για το παρόν και το μέλλον του Πειραιά. Θα ήμασταν όλοι καλύτεροι εάν ο Πειραιάς ευημερούσε. Υπήρχε η έλλειψη εμπιστοσύνης και οράματος.

Επίσης, ήταν εμφανής η απουσία ευκατάστατων Πειραιωτών και φορέων. Στην κατεύθυνση αυτή επειδή πάντα πιστεύω ότι οι πράξεις μετράνε και όχι τα λόγια, αλλά και για αν ανοίξουμε τον δρόμο σε άλλους αναλάβαμε ως Ολυμπιακός την πρωτοβουλία, ώστε να συμβάλουμε για την ομάδα και για τα παιδιά.

Ευχαριστώ για την βράβευση, αλλά ό,τι κάνω είναι μέσα από την καρδιά μου και χωρίς επιβράβευση. Συνεχίζω να τηρώ τις υποσχέσεις μου. Τώρα είναι που ο Ολυμπιακός θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Τα 90 χρόνια είναι λίγα για την δόξα του συλλόγου. Για αυτή την πόλη θα συνεχίζει να αγωνίζεται και εγώ ως ηγέτης της θα συνεχίζω χωρίς κούραση, ώστε να κατακτά ο Ολυμπιακός μεγαλύτερες κορυφές. Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω ο Ολυμπιακός μας».

Σωκράτης Κόκκαλης: «Ελπίζω ο Μαρινάκης, αν θέλει, να αφήσει και κανέναν άλλο να πάρει πρωτάθλημα»

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το παρών στην μεγάλη γιορτή του Δήμου Πειραιά και κατά τη βράβευσή του από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, μίλησε για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα ειδικά στο ποδόσφαιρο. Έχει αμέτρητα πρωταθλήματα την καλύτερη ομάδα τους κορυφαίους φιλάθλους εκτός από μερικές φορές. Αυτά είναι ένα πλεονέκτημα που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες. Χθες οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για μια εμφάνιση που δεν τους άρεσε. Θέλω να τους πω: οι κακομοίρηδες φίλαθλοι των άλλων ομάδων που έχουν τόσα χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα θα έπρεπε να έρχονται με καλάζνικοφ (γέλια)? Έκανα ότι έπρεπε και μπορούσα να κάνω για τον Ολυμπιακό που αγαπούσα. Ο κύριος Μαρινάκης είναι σίγουρος ότι θα με φτάσει και θα με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα. ελπίζω αν θέλει να αφήσει και κανέναν άλλο να πάρει πρωτάθλημα (γέλια)».

Οι βραβεύσεις

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί παίκτες του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού μεταξύ των οποίων οι Φουστέρ, Ρομπέρτο, Ντομίνγκες, Ιντέγε, Φορτούνης, Σιόβας, Κασάμι, Σεμπά καθώς και ο Μάρκο Σίλβα.

Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, βραβείο πήραν και οι: Αργύρης Καμπούρης από τον Σταύρο Ελληνιάδη, οι Ηλίας Υφαντής, Γιάννης Γκαϊτατζής, Κώστας Πολυχρονίου από τον Αντώνη Νικοπολιδη, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης από τον Πέτρο Κόκκαλη, ο Μπάμπης Μουτσάτσος (παλαίμαχος πόλο Ολυμπιακού και Εθνικής) από τον Νίκο Αγγελόπουλο (Γενικός Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά), Έλλη Ρουσάκη (κολυμβήτρια τη δεκαετία του '80) από τον Νίκο Γέμελο (προπονητής κολύμβησης), Τάκης Βεντίκος (επανίδρυσε το τμήμα κλασικού αθλητισμού του Ολυμπιακού το 1953 και παραμένει στον Ολυμπιακό) από τον Γιώργο Δαβάκη (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού από τη Δημοτική σύμβουλο Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Σωκράτης Κόκκαλης από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και η κόρη του Σταύρου Νταϊφά για τον αείμνηστο πατέρα της από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος της Εκδήλωσης η φιλαρμονική έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού και «Τα παιδιά του Πειραιά» ενώ στη συνέχει ακολούθησαν και τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Κόκκινο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης