Σοκαρισμένος και απογοητευμένος ο Εσιέν από τα επεισόδια στη Λεωφόρο

Σοκαρισμένος και απογοητευμένος ο Εσιέν από τα επεισόδια στη Λεωφόρο

Εμφανώς σοκαρισμένος  με όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο ο μέσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε εσπευσμένα με ταξί τονίζοντας πως πρώτη φορά στην καριέρα βιώνει τέτοια κατάσταση

Σοκαρισμένος και απογοητευμένος ο Εσιέν από τα επεισόδια στη Λεωφόρο
Είναι να μην σε θέλει. Ο Μάικλ Εσιέν, το σπουδαίο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκό έπειτα από οχτώ μήνες επρόκειτο όχι μόνο να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, αλλά και να πάρει φανέλα βασικού.

Ο «βίσονας» όλο το προηγούμενο διάστημα δούλευε σκληρά για την επάνοδο του γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν το χθεσινό ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον κόσμο του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκρινε πως ο Γκανέζος σταρ ήταν σε θέση να αγωνιστεί βασικός κάνοντας την έκπληξη.

Κλείσιμο
Ο Εσιέν τελικά δεν στάθηκε όμως τυχερός, καθώς ο ρέφερι Ανδρέας Παππάς αποφάσισε την αναβολή του ντέρμπι. Τα όσα ακολούθησαν σόκαραν τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μάλιστα δεν έκρυψε στο περιβάλλον του, την απογοήτευση του για το γεγονός πως το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ αλλά και για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

«Ο Μάικλ είναι πολύ αναστατωμένος. Όπως έλεγε δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο να συμβαίνει στην καριέρα του» λέει άτομο από το στενό περιβάλλον του Γκανέζου. 

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης