Υπερπαραγωγή από τα Novasports για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Υπερπαραγωγή από τα Novasports για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ΠΑΟΚ - ΑΕΚ


Η κορυφαία ομάδα των καναλιών Novasports στο Final Four της Euroleague Basketball!
• Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ επιστρέφει ξανά στη Super League και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του, έτσι όπως ακριβώς αρμόζει σε δύο σπουδαίες ομάδες.

• Στο πρώτο φετινό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, τα αθλητικά κανάλια της Nova θα βάλουν τους φίλους του ποδοσφαίρου από τις 17:00 στο κλίμα του αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Κλείσιμο

• Στις 20:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η μετάδοση του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

• Για την παραγωγή του ντέρμπι της Τούμπας θα εργαστούν τουλάχιστον 40 άτομα, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 15 κάμερες.

• Μεταξύ των οποίων θα είναι 1 ultra high speed η οποία καταγράφει εικόνα με εξαπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές και προσφέρει μοναδική ευκρίνεια και λεπτομέρεια στο replay, ενώ είναι η κάμερα που χρησιμοποιούνται στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, 2 super slow motion (κάμερες που καταγράφουν με τριπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές), 2 crane cameras (κάμερα – γερανός πίσω από τα τέρματα) και ασύρματη steady cam. Η τελευταία δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν δυναμικά πλάνα με κίνηση, πολύ κοντά στη δράση και η αίσθηση που έχει ο φίλαθλος είναι ότι βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και κοντά στους ποδοσφαιριστές.

• Και όλα αυτά αποτελούν την καλύτερη πρόγευση των εκπλήξεων που ετοιμάζει η Nova για τους φίλους του ποδοσφαίρου, με ακόμα περισσότερες καινοτομίες στην παραγωγή αγώνων, που αναμένονται να εφαρμοστούν μέσα στον Οκτώβριο, τον μήνα των μεγάλων ντέρμπι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης