Έφτασε ήδη τα 10.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός!

Έφτασε ήδη τα 10.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός!

Τη Δευτέρα μόνο, πουλήθηκαν 1.000 εισιτήρια, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό ότι θ' απορροφήσει και την αύξηση του ΦΠΑ

Έφτασε ήδη τα 10.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός!
Τι κι αν αυξήθηκε ο ΦΠΑ, μετά το πρόσφατο φορολογικό τσουνάμι της κυβέρνησης; Τι κι αν η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μετρά μόλις δυο εβδομάδες; Αυτό δεν πτόησε τους φίλους της ομάδας, που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να εξαφανίσουν 10.000 κάρτες διαρκείας, έχοντας ήδη κλείσει το 1/3 του «Καραϊσκάκης». Ναι οι τιμές είναι πολύ φθηνές, και είναι ευκαιρία με 180 ευρώ να έχεις μια καλή θέση στο γήπεδο αλλά και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τρομερή.

Την Δευτέρα λοιπόν έγινε γνωστό πως έφυγαν περισσότερες από 1000 κάρτες με αποτέλεσμα να έχουν ήδη πωληθεί 10.000 διαρκείας! Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός αν αναλογιστεί κανείς πως πέρσι είχαν φύγει συνολικά 11.000 κομμάτια και φέτος δεν έχει φύγει ο Ιούλιος και ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Μάλιστα εάν συνεχιστούν με αυτόν τον ρυθμό οι πωλήσεις καταλαβαίνει κανείς πως ο Ολυμπιακός πάει να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ για το «Καραϊσκάκης» το οποίο είναι 18.200 στην πρώτη σεζόν όταν κι έκανε εγκαίνια! Μάλιστα, νωρίτερα η ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό ότι θ' απορροφήσει και την αύξηση του ΦΠΑ.

Κλείσιμο
Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης