Ο Ultimate Warrior είχε «προφητεύσει» τον θάνατο του (βίντεο)

Ο Ultimate Warrior είχε «προφητεύσει» τον θάνατο του (βίντεο)

Τα τελευταία του λόγια το βράδυ της Δευτέρας 7 Απριλίου, έκρυβαν μια δόση πικρίας και ήταν σαν ένα είδος αποφώνησης της ζωής του σπουδαίου αυτού παλαιστή

Ο Ultimate Warrior είχε «προφητεύσει» τον θάνατο του (βίντεο)
Μία ημέρα πριν από το θάνατό του, ο Ultimate Warrior είχε κάνει τη τελευταία του εμφάνιση στο χώρο που λατρεύτηκε όσο λίγοι, πάνω στο ρινγκ. 

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα είχε βραβευτεί από την διοίκηση του WWE, για την προσφορά του στο χώρο της επαγγελματικής πάλης, στην ειδική τελετή «Hall Of Fame 2014», που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη

Τα τελευταία του λόγια στο «Μonday Night Raw» της Δευτέρας 7 Απριλίου, έκρυβαν μια δόση πικρίας και ήταν σαν ένα είδος αποφώνησης της ζωής του σπουδαίου αυτού παλαιστή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:
Κλείσιμο

«Κανένας αθλητής του WWE δεν γίνετε θρύλος από μόνος του. Η καρδιά κάθε ανθρώπου χτυπάει κάποια μέρα τον τελευταίο της χτύπο. Οι πνεύμονες του βγάζουν την τελευταία τους αναπνοή. Και αν τα όσα έκανε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του κάνεις τους παλμούς άλλων ανθρώπων να αυξάνονται, τότε η αύρα του και το πνεύμα του μένουν αθάνατα. Από αυτούς που διηγούνται τις ιστορίες, από την αφοσίωση και από αυτούς που τον τιμούν. Τότε αυτά που έκανε στη ζωή του θα ζήσουν για πάντα.

Είμαι ο Ultimate Warrior. Όλοι εσείς είστε ο Ultimate Warrior. Το πνεύμα του Ultimate Warrior θα ζήσει για πάντα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το show της Δευτέρας 7/4

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης