AEK: Προβλέπεται κατσάδα για την ήττα-ντροπή από την... Θύελλα Ραφήνας

AEK: Προβλέπεται κατσάδα για την ήττα-ντροπή από την... Θύελλα Ραφήνας

Ο Τραϊανός Δέλλας κάλεσε τους παίκτες της ΑΕΚ το μεσημέρι στα Σπάτα και αναμένεται «εξάψαλμος» για τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι - Έξαλλοι Μελισσανίδης-Μπάγεβιτς

Αντισύλληψη με βίντεο που παραπέμπει σε πορνό!
AEK: Προβλέπεται κατσάδα για την ήττα-ντροπή από την... Θύελλα Ραφήνας
Δεν πρόκειται για πρόγνωση καιρού, αλλά για άλλου είδους «καταιγίδα». Τέτοια που αναμένεται να ξεσπάσει το μεσημέρι μόνο… τοπικά, πάνω από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Κι αυτό γιατί ο Τραϊανός Δέλλας κάλεσε όλους τους παίκτες του εκεί, προκειμένου να τους τα ψάλει για τα καλά μετά τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα με 1-0 από τη Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι σε εξ αναβολής αγώνα για τη 17η αγωνιστική.

Ασφαλώς η ΑΕΚ δεν χάνει την άνοδο, αφού ακόμη και μετά το χθεσινό στραπάτσο είναι πρώτη και στο +10 από τον δεύτερο. Όμως δεν επιτρέπεται για το μέγεθος, την ιστορία και την ποιότητά της να χάνει από ερασιτεχνικές ομάδες με τέτοιο τρόπο.

Πέρα από το αποτέλεσμα, που σε κάθε περίπτωση προσθέτει μία «μαύρη» σελίδα στην ήδη εφιαλτική εξέλιξη της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική, αυτό που πειράζει περισσότερο από όλους τον Δέλλα είναι η νοοτροπία που επέδειξαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του. Με αλαζονική διάθεση, χωρίς πάθος και με το μυαλό… αλλού, προφανώς μετά τις διαδοχικές «οκτάρες», οι «κιτρινόμαυροι» σκόρπισαν την απογοήτευση στον κόσμο τους που κατέκλυσε ένα ακόμη γήπεδο.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται, λοιπόν, να αστράψει και να βροντήξει το μεσημέρι στα Σπάτα. Να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν πού βρίσκονται, αλλά και ότι όποιος δεν αποδεικνύεται αντάξιος της φανέλας που φορά δεν θα έχει θέση στην ΑΕΚ που «χτίζεται» και στόχο δεν έχει να κερδίζει ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση και από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ήταν επίσης έξαλλος μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Όπως άλλωστε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που αποχώρησε από την κερκίδα λίγο μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του εμφανέστατα οργισμένος.
Κλείσιμο

Η συνέχεια θα κρίνει το μέλλον πολλών στην ΑΕΚ, ανεξάρτητα από το αν ο στόχος της ανόδου έχει ουσιαστικά ήδη εξασφαλιστεί. Η αρχή των «εξετάσεων» είναι το ματς με τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη το ερχόμενο Σάββατο (13:00).

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης