Mετά τον Ρονάλντο, θέλει και τον Τσάβι στο Μαΐάμι ο Μπέκαμ

Mετά τον Ρονάλντο, θέλει και τον Τσάβι στο Μαΐάμι ο Μπέκαμ

Ο ίδιος ο Ισπανός μέσος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τώρα την Μπαρτσελόνα

Mετά τον Ρονάλντο, θέλει και τον Τσάβι στο Μαΐάμι ο Μπέκαμ
Ο πρώην σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα που θα δημιουργήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και με την οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα του MLS.

Ο «Ντεβς» μετά το ενδιαφέρον που φέρεται να δείχνει για την απόκτηση του Πορτογάλου σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, θα κινηθεί πιθανότατα και για την απόκτηση του «μαέστρου» της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Ο Τσάβι, στον αγώνα που έδωσε την Τρίτη η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτυ, έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τις 144 εμφανίσεις σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.
Κλείσιμο

Ο ίδιος ο Ισπανός μέσος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα μέχρι τον Ιούνιο του 2016, όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Τότε, ο Τσάβι θα έχει κλείσει τα 36 του χρόνια.

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Μπέκαμ, ο οποίος θα ήθελε κυρίως για εμπορικούς λόγους, αλλά και για λόγους πρεστίζ να φέρει στο Μαϊάμι, έναν παίκτη με τόσο μεγάλη κλάση, έστω και αν βρίσκεται σε προχωρημένη αγωνιστικά ηλικία.

Άλλωστε, δε σκοπεύει να πραγματοποιήσει μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του υπερσύγχρονου γηπέδου της ομάδας, στο λιμάνι του Μπισκέιν, το οποίο είναι και ιδιαίτερης σημασίας, καθώς εκεί προσδένουν όλα τα καράβια που έρχονται από την Καραϊβική και την Λατινική Αμερική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης