Γ. Μπαρτζώκας: «Ποτέ δεν θα πήγαινα στον ΠΑΟ»

Γ. Μπαρτζώκας: «Ποτέ δεν θα πήγαινα στον ΠΑΟ»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μίλησε για προσπάθεια του Δ.Γιαννακόπουλου να αποδομήσει την επιτυχία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Γ. Μπαρτζώκας: «Ποτέ δεν θα πήγαινα στον ΠΑΟ»
Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης δήλωσε δεμένος με την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού, τις αξίες και την ιστορία της, ενώ παραδέχτηκε ότι προτιμάει μία ακόμα κατάκτηση της Ευρωλίγκα από το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Παράλληλα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη «Real» στην σεζόν που έρχεται, τη διαιτησία, αλλά και στο αν αποδυναμώθηκε ο Ολυμπιακός με τις αποχωρήσεις που υπήρξαν.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για:
Κλείσιμο

-το αν προτιμάει να κατακτήσει ξανά την Ευρωλίγκα ή το πρωτάθλημα: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αλλά επειδή δεν θέλω να αποφύγω το ερώτημα, θα πω Ευρωλίγκα, διότι απλά πρόκειται για τη διοργάνωση των καλύτερων, με το συναίσθημα του νικητή να μην περιγράφεται».

- την ανανέωση του συμβολαίου του: «Όταν ο πρωταθλητής Ευρώπης σου προσφέρει ό,τι καλύτερο, δεν μπορείς να πεις “όχι”. Με τους ιδιοκτήτες συμφωνήσαμε για άλλα δύο χρόνια και ασφαλώς νιώθω ευτυχής».

-αν θα εργαζόταν στην Εθνική: «Όλοι είμαστε οπαδοί της. Αν προέκυπτε σοβαρή πρόταση, θα το σκεφτόμουν».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης