«Να δω νεκρά τα παιδιά μου αν έχω στήσει παιχνίδι»

«Να δω νεκρά τα παιδιά μου αν έχω στήσει παιχνίδι»

Εκδικάστηκαν το πρωί της Τετάρτης οι υποθέσεις των -κατά την UEFA- ύποπτων να έχουν στηθεί, αναμετρήσεων, Ψαχνά-Επανομή, Γιαννιτσά-Πιερικός και Γιαννιτσά-Καλλονή. Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκα

«Να δω νεκρά τα παιδιά μου αν έχω στήσει παιχνίδι»
Έπειτα από αρκετό καιρό κωλυσιεργίας, εκδικάστηκαν την Τετάρτη το πρωί στην πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, οι υποθέσεις των αγώνων του φετινού πρωταθλήματος της Football League που έχουν χαρακτηριστεί (με διαβάθμιση) «ύποπτοι» και «εξαιρετικά ύποπτοι» από την UEFA, η οποία έχει στείλει και αναλυτικές εκθέσεις για κάθε ένα από αυτούς. 

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής 4-3 («ύποπτο-πιθανώς χειραγωγημένο»), Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πιερικός 3-1 («εξαιρετικά ύποπτο-πιθανώς χειραγωγημένο») και Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καλλονή 0-3 («εξαιρετικά ύποπτο-χειραγωγημένο»). 

Το κατηγορητήριο για τις ομάδες αφορά «διαστρέβλωση-αλλοίωση αγώνα» και «παράνομο στοιχηματισμό». 

Κατά την απολογία των κατηγορούμενων ομάδων, ξεχώρισαν και πάλι οι… τραβηγμένοι ισχυρισμοί, η άγνοια ορισμένων μελών της πειθαρχικής επιτροπής για στοιχειώδη πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και το στοίχημα, αλλά και έντονες στιγμές, όπως το ξέσπασμα του προέδρου των Γιαννιτσών, Λάκη Καραογλανίδη, που είπε προς τους δικαστές: «Να δω νεκρά τα παιδιά μου αν έχω στήσει παιχνίδι». 

Οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής αναμένονται έως το τέλος της εβδομάδας. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης