Πρίντεζης: «Συγνώμη από τον κόσμο»

Πρίντεζης: «Συγνώμη από τον κόσμο»

Η απογοήτευση… ξεχείλιζε στα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη, μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Συμβολικός αποκλεισμός του ΥΕΘΑ για τα ρατσιστικά συνθήματα
Πρίντεζης: «Συγνώμη από τον κόσμο»
Η απογοήτευση… ξεχείλιζε στα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη, μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο πάουερ φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης, τόνισε πως η ευθύνη της ήττας βαραίνει τους παίκτες, οι οποίοι πρέπει να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή. 

«Η ευθύνη της ήττας είναι δική μας, των παικτών. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε κάποιους συγκεκριμένους ρόλους και δεν πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από αυτό. Πρέπει να αποδεικνύει ο καθένας ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Δεν είμαστε άτρωτοι και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Στόχος μας δεν είναι ούτε η κατάκτηση της Euroleague ούτε το Final 4, αλλά η πρόκριση στο Top 16», τόνισε αρχικά. 

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα θα ρολάρει αργότερα, τόνισε: «Θα μπορούσαμε να το σκεφτούμε αυτό, αλλά δεν έχει κανένα νόημα, αλλά αν φορμαριστούμε το Φλεβάρη και έχουμε πάει τόσο άσχημα μέχρι τότε θα παίζουμε μόνο στην Α1». 
Κλείσιμο

Τέλος, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας και κοιτάζουμε την συνέχεια. Πρέπει πλέον να κάνουμε κάποιες νίκες εκτός έδρας».

Πηγή sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης