Τοροσίδης: «Αβγό του Κολόμβου» η ανανέωση του συμβολαίου

Τοροσίδης: «Αβγό του Κολόμβου» η ανανέωση του συμβολαίου

Το θέμα της πρόωρης ανανέωσης  του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη απασχολεί εντονότερα αυτές τις  ημέρες που δεν διεξάγονται αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα τα ΜΜΕ.

Πλήρωσαν το πρόστιμο με... τραπέζωμα!
Τοροσίδης: «Αβγό του  Κολόμβου» η ανανέωση του συμβολαίου
Το θέμα της πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη απασχολεί εντονότερα αυτές τις  ημέρες που δεν διεξάγονται αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα τα ΜΜΕ.

Το θέμα είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιανουάριο. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των ερυθρολεύκων θα τον καλέσει μετά τον αγώνα της Εθνικής για να υπογράψει.  Θα του προταθεί νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, καθώς τώρα παίρνει 500.000 και το ύψος μπορεί να μην φτάσει τις 800.000, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Θα υπάρχει ειδικός  όρος ώστε να μπορεί να φύγει με ένα μικρό ποσό, όσο θα μπορούσε να φέρει τον Ιανουάριο, έξι μήνες πριν μείνει ελεύθερος δεν υπάρχει διάθεση να μπει.

Κατά καιρούς γίνονταν κρούσεις από μάνατζερ, αλλά από την ΠΑΕ  διαψεύδουν και τις φήμες για προσέγγιση με συγκεκριμένα, αλλά χαμηλά ποσά από ομάδες όπως η Ρόμα και η Φούλαμ.
Κλείσιμο

O Τοροσίδης δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά του» και είναι  λογικό να το σκέφτεται αφού ξέρει  ότι ως ελεύθερος θα μπορεί να βρει εύκολα ένα καλό συμβόλαιο στο  εξωτερικό. Μόνον που χρειάζεται και καλύτερες εμφανίσεις. Την Παρασκευή ήρθαν να τον δουν με τη Βοσνία οι Χοφενχάιμ, Αουγκσμπουργκ, αλλά η απόδοσή του δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης