ΑΕΚ: Περιμένοντας τον… Χάρις

ΑΕΚ: Περιμένοντας τον… Χάρις

Υπάρχει πολύς δρόμος που είναι δύσβατος μετά και τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Νικολαΐδης - Κανάκης: Μια άγνωστη φιλία
ΑΕΚ: Περιμένοντας τον… Χάρις
Μπορεί  η ΑΕΚ να πήρε μία πρόσκαιρη οικονομική ανάσα και να πήρε παράταση για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της όμως υπάρχει πολύς δρόμος που είναι δύσβατος μετά και τις  δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ  δεν περιμένει άμεσα άλλα έσοδα, ωστόσο οι υποχρεώσεις της εξακολουθούν να τρέχουν. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα ενημερώσει αύριο τα μέλη του Δ.Σ. για τα ποσά που δαπανήθηκαν πρόσφατα αλλά και για εκείνα που πρέπει  να δοθούν στο προσεχές μέλλον.  
Κλείσιμο

Ο διευθύνων  σύμβουλος της ΠΑΕ επέστρεψε  χθες στα Σπάτα και εντός της εβδομάδας αναμένεται να κάνει μία ακόμη επίσκεψη στην Εφορία.  Προσπαθεί να συγκεντρώσει κάποιο ποσό, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ρυθμίσεις που υπάρχουν, να παραμείνει φορολογικά ενήμερη η ΠΑΕ, αλλά και να μην έχει πρόβλημα ούτε με την έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αρη. 

Όμως στην ΑΕΚ πρέπει να σκεφτούν και τη νέα δόση για το άρθρο 44 που πλησιάζει ενώ μέσα στον  Σεπτέμβριο πρέπει να δώσει η ΠΑΕ χρήματα και στους ποδοσφαιριστές. Ο Ανδρέας Δημητρέλος ευελπιστεί ότι στα μέσα του μήνα θα υπάρξουν νέα από την Αγγλία  για τον αν το ενδιαφέρον των Βιντιάδη και Χάρις θα μετουσιωθεί σε κίνηση για επένδυση στην ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης