Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο Telekom Center της Αθήνας, παρακολούθησαν τον μεγάλο ημιτελικό της Euroleague με τη Φενέρ σε διάφορα σημεία του Πειραιά, ζώντας κάθε φάση σαν να βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο.
Με τη λήξη του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και την οριστικοποίηση της παρουσίας των Πειραιωτών στον τελικό της Κυριακής, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έστησαν αυθόρμητο πάρτι στο λιμάνι.
Κόρνες, καπνογόνα, συνθήματα και χαμόγελα γέμισαν τους δρόμους, με τον κόσμο να πανηγυρίζει μια ακόμη μεγάλη στιγμή της ομάδας του.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς