Παναθηναϊκός: Υπό τις οδηγίες του τεχνικού της Κ19 Δημήτρη Κοροπούλη η απογευματινή προπόνηση

Παναθηναϊκός: Υπό τις οδηγίες του τεχνικού της Κ19 Δημήτρη Κοροπούλη η απογευματινή προπόνηση

Ο Τετέ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ενώ ο Πελίστρι έκανε ατομικό

Παναθηναϊκός: Υπό τις οδηγίες του τεχνικού της Κ19 Δημήτρη Κοροπούλη η απογευματινή προπόνηση
Μετά το «διαζύγιο» με τον Ρουί Βιτόρια ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επανέλθει στους καθημερινούς ρυθμούς του, ενώ την ίδια ώρα αναζητά πρώτον έναν «υπηρεσιακό» τεχνικό για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (17/9) με την Athens Kallithea και πιθανότατα το ντέρμπι της Κυριακής (21/9) με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και δεύτερον τον προπονητή που θα αναλάβει ακολούθως (κανονικά) τα ηνία της ομάδας.

Η προπόνηση της Δευτέρας (15/9) πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ19, Δημήτρη Κοροπούλη, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Σταύρο Αμανατίδη, καθώς και τον επικεφαλής απόδοσης και φυσικής κατάστασης της ακαδημίας του «τριφυλλιού», Βασίλη Αλεξίου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα της χθεσινής αναμέτρησης με την Κηφισιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα. Ο Τετέ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ενώ ο Πελίστρι έκανε ατομικό.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο 42χρονος Μικέλε Μορσέλλι που κληρονόμησε 60 εκατομμύρια ευρώ από τον Τζόρτζιο Αρμάνι

Πρώτη φορά μετά από 571 χρόνια χωρίς μαθητή η Α’ Τάξη του Γυμνασίου της Μεγάλης του Γένους Σχολής

Επέστρεψε η «χάλκινη» Εθνική από τη Ρίγα, πλήθος κόσμου με σημαίες - «Θέλαμε να φέρουμε πάλι το μπάσκετ ψηλά, το άξιζε αυτή η γενιά» το μήνυμα Σπανούλη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης