Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 τα 100α γενέθλιά του.
Εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι του ανά την Ελλάδα γιόρτασαν αυτή την σπουδαία στιγμή ενώ παίκτες όπως ο Ριβάλντο, ο Ζιοβάνι, ο Ρίβερς και άλλοι που φόρεσαν την φανέλα του δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν.
Στον Ολυμπιακό όμως ευχήθηκαν και όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε στα social media: «Ευτυχισμένα 100α γενέθλια».
Η Μπάγερν Μονάχου ανέφερε στο μήνυμά της: «Τις καλύτερες ευχές από το Μόναχο για αυτό το τεράστιο ορόσημο». Ευχές έστειλαν μεταξύ άλλων η Μίλαν, η Ίντερ, η Άρσεναλ, η Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Πόρτο, η Γαλατάσαραϊ, η Μπενφίκα και άλλα κλαμπ.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους