Ντέμης Νικολαΐδης για την αποβολή του Τάισον: «Υπερβολική η απόφαση του διαιτητή, αλλά το λάθος ήταν του παίκτη» - Βίντεο
14.02.202519:08
Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε την αποβολή του Τάισον αλλά και την φάση με Κωνσταντέλια - Σαμάτα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Στεάουα
Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Στεάουα και τις δύο φάσεις που τον σημάδεψαν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Fair Play» ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας στάθηκε στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του «Δικέφαλου του Βορρά», αναφέροντας ότι ο Κωνσταντέλιας πήρε τη σωστή ποδοσφαιρικά απόφαση δίνοντας την πάσα, προσθέτοντας ότι ο Σαμάτα έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη, αφού έπρεπε να φροντίσει να είναι καλυμμένος.
Σχολίασε και την 2η κίτρινη στον Τάισον ρίχνοντας ευθύνη στον Βραζιλιάνο άσο του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι είπε αλλά έκανε χειρονομίες και αυτός ο διαιτητής του έβγαλε κάρτα. Υπερβολική ναι αλλά ήταν λάθος του παίκτη. Μετά στο 2ο ήταν ενοχικός ο διαιτητής αλλά ο παίκτης έκανε λάθος».