Τραβηγμένη η δεύτερη κίτρινη στον Τάισον, ο Βίσερ άφησε τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες - Δείτε βίντεο
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες
Ψυχρολουσία για τον ΠΑΟΚ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με την Στεάουα Βουκουρεστίου, καθώς ο Τάισον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου.
Λίγα δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για ένα φάουλ που δεν του δόθηκε. Από απόσταση, έδειξε πως διαφωνεί με την απόφαση. Ο Βέλγος ρέφερι, Λόρενς Βίσερ, το θεώρησε προσβλητικό και χωρίς δισταγμό του έδειξε δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες!
Ο Τάισον, που είχε αντικρίσει την πρώτη του κάρτα στο 33’, έμεινε σαστισμένος, μην μπορώντας να πιστέψει την απόφαση του διαιτητή. Η απόβολή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πρόκληση και νέα κάρτα στον Ενγκεζάνα
Η ένταση συνεχίστηκε, καθώς ο Ενγκεζάνα της Στεάουα πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την αποβολή του Τάισον, γεγονός που οδήγησε τον διαιτητή να του δείξει επίσης κίτρινη κάρτα.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.