Ολυμπιακός: Χωρίς Βιλντόζα, Φαλ και Γουόκαπ στην Πάτρα για το παιχνίδι με τον Προμηθέα
Ο Ολυμπιακός πριν τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Παρί και την Μπαρτσελόνα παίζει την Κυριακή με τον Προμηθέα
Μετά τη νίκη επί της Εφές, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις αγωνιστές του υποχρεώσεις αυτή τη φορά για την Stoiximan GBL.
Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Πάτρα για την αναμέτρηση της Κυριακής (17:15) με τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δίχως τους Τόμας Γουόκαπ, Λούκα Βιλντόζα και Μουστάφα Φαλ.
Ο νατουραλιζέ γκαρντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποκαλύπτει μετά το ματς με την Εφές ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει της ερχόμενης εκτός έδρας «διαβολοβδομάδας» με Παρί (5/2) και Μπαρτσελόνα (7/2).
Από την άλλη, ο Αργεντινός περιφερειακός αποκόμισε ένα διάστρεμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Γάλλος σέντερ αντιμετωπίζει ένα πρήξιμο στο δάχτυλο του χεριού.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών