Ντάγκλας Λουίζ: Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη στο Μπέρμιγχαμ, ξέρω για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη

Ντάγκλας Λουίζ: Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη στο Μπέρμιγχαμ, ξέρω για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη

Ο Ντάγκλας Λουίς σχολίασε πως ο Ολυμπιακός δεν εξέπληξε την Αστον Βίλα και ότι κέρδισε δίκαια στο Villa Park, όμως την ίδια στιγμή τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του «πιστεύουν» στην ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Luiz
Το 4-2 που έχασε μερικές ημέρες πριν από τον Ολυμπιακό στην Αγγλία καλείται να ανατρέψει αύριο (9/5) η Αστον Βίλα και να πάρει εκείνη το «εισιτήριο» για τον τελικό του Conference League.

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το club ενόψει του δεύτερου ημιτελικού της σειράς και ο Βραζιλιάνος χαφ εξήρε τους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα όμως στάθηκε στο ότι όλοι στην ομάδα του πιστεύουν στην πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το αν έχει πίστη για την ανατροπή: «Η χρονιά ήταν εξαιρετική, έχουμε παίξει καλά, έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να περάσουμε στον τελικό».

Για το αν τον εξέπληξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς και αν έχει μεγαλύτερο κίνητρο επειδή στο πρώτο παιχνίδι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι: «Δεν μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, είχαμε αναλύσει και διαπιστώσει πόσο καλή ομάδα είναι. Νίκησαν και το άξιζαν. Τώρα όμως υπάρχουν ακόμη ενενήντα λεπτά και πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Είναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς γιατί θέλουμε να φέρουμε την ομάδα σε έναν τελικό. Εγώ έχω την ευθύνη για τα πέναλτι, εάν χρειαστεί θα εκτελέσω ξανά. Ο μόνος που μπορεί να βάζει και να χάνει πέναλτι είναι αυτός που τα εκτελεί».

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν: «Οταν μπαίνεις στο γήπεδο είσαι επικεντρωμένος σε αυτό. Η ατμόσφαιρα ενισχύει το κίνητρο. Είμαι από την Βραζιλία όπου υπάρχει φανατισμένη και θερμή ατμόσφαιρα όπως και στην Ελλάδα. Εχω μιλήσει με τον Ροντινέι, μου έχει πει πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και τη χώρα, είναι πολύ καλός φίλος μου».

Για τον εαυτό του και τους τραυματισμούς: «Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοια θέματα λόγω ίσως και σωματοδομής. Είχαμε προβλήματα φέτος με τους πολλούς αγώνες, αλλά τώρα θα είναι όλοι έτοιμοι για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων για την Άστον Βίλα για την ευκαιρία που μου έχει δώσει, θα κάνω το παν σε αυτό το ματς για να τη βοηθήσω να φτάσει στον τελικό».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτό είναι το προσκλητήριο για τον γάμο τους στα Χανιά

Η πραγματική stalker από το «Μικρό Ταρανδάκι» θα μιλήσει στον Πιρς Μόργκαν

Μην ανοίγεις την πόρτα: Το... χειροποίητο θρίλερ των Unboxholics από την Αριδαία σπάει ταμεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης