Υποβιβάστηκε η Κηφισιά, ηττήθηκε 3-2 από τον... πεσμένο ΠΑΣ στην Καισαριανή - Δείτε τα γκολ

Υποβιβάστηκε η Κηφισιά, ηττήθηκε 3-2 από τον... πεσμένο ΠΑΣ στην Καισαριανή - Δείτε τα γκολ

Η Κηφισιά ακολουθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2 - Δύο γκολ ο Ροσέρο για τον ΠΑΣ που αν και υποβιβασμένος έπαιξε για την ιστορία του

kifisia_sok
Η Κηφισιά είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Superleague 2. Οι υποβιβασμένοι Ηπειρώτες έπαιξαν στην Καισαριανή για την τιμή τους, επικράτησαν της ομάδας του Κώστα Μπράτσου με 3-2 και την «τράβηξαν» μαζί τους στη δεύτερη κατηγορία, με την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία των Play Out. Μοιραίος ο Ανδρέας Τεττέι με δυο δοκάρια, πρωταγωνιστής με δυο γκολ ο Ροσέρο.

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Κώστας Μπράτσος παρέταξε τη γηπεδούχο Κηφισιά με 4-3-3. Ο Νικοπολίδης ήταν στην εστία, με τους Κλωναρίδη, Σπίνο, Βαφέα και Μιλίτσεβιτς μπροστά του. Σολόα στο «6», με τους Πρίτσα και Νίνη ως εσωτερικούς μέσους. Ο Οζέγκοβιτς στο «9», ο Τεττέι αριστερά και ο Ματέους Σάντος δεξιά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0v69rq54jl5)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0v50e988z6h)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0v4sqwulv0p)


Aπό την πλευρά του ο υπηρεσιακός τεχνικός Γιώργος Γεωργόπουλος κατέβασε τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2-3-1. Αθανασίου στο τέρμα, με τους Πανάγου, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι και Κιάκος στην άμυνα. Καραχάλιος και Λιάσος στη μεσαία γραμμή με τον Κύρκο στο «10». Ροσέρο και Τζίμας πλαισίωσαν στην επίθεση από τα άκρα τον σέντερ φορ Κόντε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0v4o5x18ym1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0v3dh3ysu81)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0v33a431pjt)


Ζωγραφιά Νίνη - Ποίημα Ροσέρο και Κόντε

Η Κηφισιά στην αρχή του πρώτου μέρους κυκλοφορούσε την μπάλα και έψαχνε το γκολ. Στο 5' ο Νίνης εκτέλεσε φάουλ, ο Τεττέι πήρε γυριστή κεφαλιά αλλά δεν βρήκε εστία. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές μέσα σε ένα ένα λεπτό. Στο 11' η μπάλα απομακρύνθηκε μετά την εκτέλεση φάουλ του Νίνη, έφτασε στον Κλωναρίδη, ο οποίος έπαιξε κάθετα, ο Ματέους Σάντος έκανε κάθετη πάσα, ντρίμπλαρε, εκτέλεσε με διαγώνιο σουτ και η μπάλα βγήκε κόρνερ. Δευτερόλεπτα αργότερα το κόρνερ εκτελέστηκε πλασαριστά, ο Μιλίτσεβιτς έκανε τη σέντρα, ο Βαφέας την προβολή στο δεύτερο δοκάρι και αστόχησε.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0v550021noh)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του απείλησε για πρώτη φορά στο 13'. Γύρισμα του Ροσέρο από τα δεξιά και ο αμαρκάριστος Κύρκος έστειλε ψηλά άουτ την μπάλα από την καρδιά της μεγάλης περιοχής. Από εκείνο το σημείο και για το επόμενο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές χωρίς να απειλήσουν. Αντιθέτως στο 23' η Κηφισιά έφυγε όμορφα στην αντεπίθεση, ο Κλωναρίδης έκανε τακουνάκι, ο Πρίτσας πέρασε την κάθετη, ο Οζέγκοβιτς σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα σταμάτησε στα σώματα.

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 26', όταν ο Πρίτσας κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, ο Νίνης το ανέλαβε και με άψογη απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Αθανασίου. Ο πολύπειρος χαφ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς ήταν το πρώτο του μετά από περίπου 2 χρόνια και 4,5 μήνες ή πιο συγκεκριμένα 868 ημέρες. Ο Νίνης είχε βρει δίχτυα τελευταία φορά στις 11 Δεκεμβρίου του 2021 στο 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Βόλου ως παίκτης των Θεσσαλών.

Στο 29' ο Mατέους Σάντος έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Τζίμας σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Στο 36' ο ΠΑΣ έφερε το ματς στα ίσα, Ροσέρο και Κόντε έκρυψαν την μπάλα με τακουνάκια, ο πρώτος βγήκε τετ α τετ με τον Νικοπολίδη και τον εκτέλεσε για το 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Δυο δοκάρια, VAR και «μαχαιριά»
Η Κηφισιά έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 53'. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Ματέους Σάντος, δυνατό σουτ του Τεττέι από διαγώνια θέση, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 64' ο Τεττέι πάτησε περιοχή, έκανε τη σέντρα, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Αθανασίου απέκρουσε, ο Σέρβος διαμαρτυρήθηκε πως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή, ο Πρίτσας συνέχισε τη φάση και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο VAR κάλεσε τον διαιτητή Παπαδόπουλο, ο οποίος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

Στο 70' η Κηφισιά είχε και δεύτερο δοκάρι και πάλι με δυνατό σουτ του Τεττέι. Κόντρα στη ροή του ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την ανατροπή. Στο 74' έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κηφισιάς, ο Τζίνο έκανε τακουνάκι, ο Μπεγκάλα πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Βαφέα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 80' ο μόνιμος πρωταγωνιστής της Κηφισιάς, Οζέγκοβιτς, έδωσε ένα φιλί της ζωής στην ομάδα του, καθώς κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2, όμως δεν ήταν αρκετό. Η Κηφισιά πίεσε για το γκολ, άφησε χώρους και τελικά το δέχτηκε. Στο 90+3' ο Ροσέρο με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ατομική προσπάθεια έκανε το 3-2 και «σφράγισε» τη νίκη των φιλοξενούμενων.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (83΄ Γιόβαντσιτς, Νίνης (46΄ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης, Μιλίτσεβιτς, Τεττέι, Σάντος, Οζέγκοβιτς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (66΄ Μίνα), Καραχάλιος (71΄ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (66΄ Τζίνο), Ροσέρο, Κόντε (88΄ Παμλίδης).

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ξεκίνησε και τι σημαίνει για τς ΗΠΑ το κύμα των φιλοπαλαιστινιακών διαμαρτυριών στα πανεπιστήμια

Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Οι 5 πιο περιζήτητοι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης