Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ: «Διεκδικούμε δύο τίτλους και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ: «Διεκδικούμε δύο τίτλους και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Βάσκος προπονητής δήλωσε ότι οι ερυθρόλευκοι έδειξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι είναι ομάδα και ο στόχος των Πειραιωτών είναι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια

MixCollage-22-Apr-2024-12-28-AM-1631
Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καθώς επικράτησε με 2-1 στο Φάληρο για τα play off του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το συγκεκριμένο τρίποντο, στάθηκε στις αλλαγές και στους λόγους που τις έκανε ενώ αναφέρθηκε και στο σύνθημα για πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό.

Αναλυτικά:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα καλό παιχνίδι. Στο 2-0 ηρεμήσαμε, αλλά στα τελευταία λεπτά υποφέραμε. Παρά τις αλλαγές όμως παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε ότι δεν έχουμε μόνο 11 παίκτες. Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν ότι είμαστε μια ομάδα».

Για τις αλλαγές: «Πριν από τρεις μέρες παίξαμε ένα ματς με 120 λεπτά. Αν έβαζα τους ίδιους παίκτες δεν θα έπαιζαν στον ίδιο ρυθμό. Προτίμησα να βάλω παίκτες που θα παίξουν στον υψηλότερο ρυθμό. Βάλαμε παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση».


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0q2ves6ll5t)


Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την αποθέωση του κόσμου, τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους των Ερυθρόλευκων.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τη μεριά του επισήμανε μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1 για:

Τις αλλαγές στην 11άδα: Μετά από το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τουρκία αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή 11άδα. Έπρεπε να βάλουμε τους παίκτες που ήταν οι καλύτεροι για σήμερα και θα μπορούαν να αποδώσουν. Προηγήθηκαμε και βάλαμε 2 γκολ. Μετά 'τρομάξαμε' και υποφέραμε αλλά δείξαμε πώς με τις αλλαγές μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Τις αποφάσεις του και το τι μπορεί να κάνει του χρόνου με βάση αυτά που έχει πετύχει στην Ευρώπη: Νομίζω πώς μετά από 2 μήνες που είμαι εδώ έχω αρχίσει να γνωρίζω τους παίκτες. Όταν κάνω τις επιλογές μου σκέφτομαι αισιόδοξα και πώς όλα θα πάνε καλά. Όλοι κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα έδωσαν όλα. Ο καθένας τα έδωσε όλε. Όταν κάτι δεν πάει καλά εγώ θα τα ακούσω.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Στη Σεβίλλη πήρα ένα ευρωπαϊκό μέσα σε 3 μήνες. Μετά από λίγο με έδιωξαν.

Τον Βαλβέρδε και το τι πέτυχε ο Μεντιλίμπαρ στην Ευρώπη: Έχω ανανεώσει για έναν χρόνο. Επιθυμώ να τελειώσει αυτό το συμβόλαιο. Διεκδικούμε 2 τίτλους και θα δουλεύω μέχρι τελευταία μέρα για αυτό και πιστεύω πώς μπορούμε να το κάνουμε. Να τα καταφέρουμε.

Το ότι ο κόσμος φωνάζει το όνομά του: Ενιωσα αμήχανα γιατί αυτή η βόλτα την κάνω σε όλες τις ομάδες. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μου αρέσει να προκαλώ τόσο πολύ την αποθέωση για αυτό έκοψα τη βόλτα μου στη μέση.

Την 11άδα με τον ΠΑΟΚ και εάν θα δούμε παρόμοιες 11άδες ενόψει Αστον Βίλα: Δεν έχουμε σκεφτεί τόσο μακριά. Αυτό που έχει συμβεί έχουμε μία ομαδα που μπορούμε να εμπιστευθούμε τους πάντες γιατί έχουμε παιχνίδι μετά σε 3 μέρες. Είναι πολύ καλό το σημάδι που έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0q2a2c5a03d)



Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Κως: Θα εξεταστεί και το αδερφάκι του νεκρού βρέφους - Την βλέπαμε με μώλωπες, λένε γείτονες για τη μητέρα των παιδιών

Ριζούπολη: Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά στο διαμέρισμα - Αυτός την έβαλε, λένε οι γείτονες

Μεσολόγγι: Γυναίκα κατήγγειλε τον ένστολο σύντροφό της για βία και revenge porn σε βάρος της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης