Προμηθέας Πάτρας: Με στόχο το 1-1 απέναντι στο Μάλαγα

Προμηθέας Πάτρας: Με στόχο το 1-1 απέναντι στο Μάλαγα

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» (9/4, 19:30, Cosmote Sport 4) με στόχο την ισοφάριση της σειράς των προημιτελικών σε 1-1

promitheas
Αν μη τι άλλο η Μάλαγα αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου στο Basketball Champions League. Και το έργο του Προμηθέα Πάτρας είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο. Παρόλα αυτά η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα «κυνηγήσει» όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη και στην ισοφάριση της σειράς σε 1-1.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Έλληνας τεχνικός ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου στη Μάλαγα, όταν και η ομάδα του είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 20 πόντους διαφορά. Κρατάει ωστόσο την αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο μισό του αγώνα, έχοντας μειώσει τη διαφορά στους έξι πόντους (53-47) έξι λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.

Ούτε ο Έλληνας τεχνικός, αλλά ούτε και ο Ίμπον Ναβάρο έχουν αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να έχουν πλήρεις ρόστερ στον δεύτερο προημιτελικό της σειράς. Το τζάμπολ θα δοθεί στις 19:30 και το ματς θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Cosmote Sport 4.

Game 1: Μάλαγα - Προμηθέας 67-54
Game 2: Προμηθέας - Μάλαγα 9/4 (19:30, Cosmote Sport 4)
Game 3: Μάλαγα - Προμηθέας 17/4 (21:30) - αν χρειαστεί

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης