H Κλουζ διώχνει τον Ταχτσίδη γιατί πήρε κίτρινη κάρτα για να μπορέσει να πάει στη συναυλία του Βέρτη, γράφουν οι Ρουμάνοι

H Κλουζ διώχνει τον Ταχτσίδη γιατί πήρε κίτρινη κάρτα για να μπορέσει να πάει στη συναυλία του Βέρτη, γράφουν οι Ρουμάνοι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ βρέθηκε στο στόχαστρο της «Fanatik»

tsxa
Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης. 

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Ρόμα ξεκίνησε το 2023 να παίξει στην Κλουζ στη Ρουμανία αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει για πολύ! 

Στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας η Κλουζ έχασε 4-0 από την Κορβινούλ (2ης κατηγορίας ομάδα) με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να βλέπει κόκκινη κάρτα μόλις στο 11' και να καταδικάζει την ομάδα του. 

taxtsidis
Κλείσιμο


Μετά τον αγώνα τα ΜΜΕ στην Ρουμανία έγραψαν ότι οι παίκτες της Κλουζ την... έπεσαν στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον κατηγόρησαν για την αποβολή. Η ιστοσελίδα «FANATIK» έγραψε με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ταχτσίδη και μετέφερε και ένα περιστατικό για τον Έλληνα. 

Στις 10 Φεβρουαρίου στον αγώνα με την Ραπίντ Βουκουρεστίου ο Μούτου έκανε αλλαγή τον Ταχτσίδη και εκείνος όντας στον πάγκο δέχτηκε κίτρινη κάρτα. Έτσι συμπλήρωσε 4 και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Κραϊόβα στις 17 Φεβρουαρίου που ήταν εκτός έδρας. 

Όπως γράφει η ιστοσελίδα ο παίκτης κατηγορήθηκε ότι έφαγε την κάρτα για να μπορέσει να δει τον Νίκο Βέρτη ο οποίος είχε συναυλία στο Κλουζ στις 15 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της FANATIK ο Ταχτσίδης δεν έλειψε από τη συναυλία που έκανε ο Νίκος Βέρτης στην αίθουσα των 10.000 θέσεων στο Κλουζ-Ναπόκα. Οι δυο τους συναντήθηκαν και μίλησαν μετά την εκδήλωση! 

Οι Ρουμάνοι γράφουν για σκάνδαλο και υποστηρίζουν ότι ο παίκτης τελειώνει από την Κλουζ. 


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν στη Σερβία - Το παρέσυραν με ΙΧ και το πέταξαν σε χωματερή

Τα τρία σενάρια για τις έδρες των Σπαρτιατών - Η δίωξη του Αρείου Πάγου και η επικείμενη απόφαση του εκλογοδικείου


«Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» - Τα λόγια του πατέρα της Κυριακής μετά την κηδεία - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης