Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι εδώ και εβδομάδες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Ολυμπιακός έχει νέο πρόβλημα αυτή την φορά με τον Φιλίπ Πετρούσεφ.
Ο Σέρβος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο (πρόλαβε να παίξει ένα επτάλεπτο) κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Βιλερμπάν και μετέβη στο «Ιατρικό» για μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague και κινδυνεύει να μείνει χωρίς τον Σέρβο.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.