Ρουμπιάλες: Δεν έχω κάνει κάτι παράνομο, επιστρέφω στις 6 Απριλίου

Ρουμπιάλες: Δεν έχω κάνει κάτι παράνομο, επιστρέφω στις 6 Απριλίου

Ο έκπτωτος πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την έφοδο της Αστυνομίας και την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του

rubiales_20230915
Έκπληκτος δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα της δικαιοσύνης για τις εμπορικές συμφωνίες της τελευταίας πενταετίας και κυρίως αυτή που αφορά τη διεξαγωγή του Σούπερ καπ στη Σαουδική Αραβία...

Ο Ρουμπιάλες, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του πριν από λίγους μήνες πληρώνοντας το σκάνδαλο Ερμόσο (το φιλί που έδωσε στην αθλήτρια της Εθνικής Ισπανίας μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ) δεν συνελήφθη προχθές κατά την έφοδο της Αστυνομίας γιατί βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

«Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι κακό και δεν έχω τίποτα να κρύψω», είπε σε δηλώσεις του στην El Espanol τονίζοντας πως θα βοηθήσει για να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

«Είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με τις αρχές και όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσουν όλα, τόσο το καλύτερο για μένα», συμπλήρωσε ο Ρουμπιάλες ο οποίος όμως συμπλήρωσε πως: «ο προγραμματισμός είναι να επιστρέψω στην Ισπανία στις 6 Απριλίου, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψω και νωρίτερα».

Δεν αποκλείεται πάντως ο Ρουμπιάλες να κληθεί να καταθέσει πολύ πιο νωρίς και μαζί του και ο συνεργάτης του (στις επιχειρήσεις) Φρανσίσκο Ξαβιέρ Αλκάιντ Νένε, καθώς οι αρχές ερευνούν και την εμπλοκή των επιχειρήσεων του Ρουμπιάλες στην όλη ιστορία, όπου οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται μεταξύ άλλων για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και κακοδιοίκηση, ενώ ήδη έχουν γίνει επτά συλλήψεις στελεχών της ομοσπονδίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Golden Visa: Αυξάνεται το όριο σε 400.000 και 800.000 ευρώ - Τα ακίνητα δεν θα γίνονται Airbnb

Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Βελγίου και Τουρκίας για ένα... δείπνο - Τι εκνεύρισε την Άγκυρα

Θεσσαλονίκη: Εκτός φυλακής 50χρονος που έστελνε στα παιδιά της πρώην του, βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης