Μπριζ: Τελειώνει ο προπονητής, πιθανότατα με υπηρεσιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μπριζ: Τελειώνει ο προπονητής, πιθανότατα με υπηρεσιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Βέλγιο ο προπονητής της Μπριζ, Ρόνι Ντέιλα, αναμένεται να απολυθεί τις επόμενες ώρες και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πιθανότατα θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν με υπηρεσιακό κόουτς

ronny_deila
Η ήττα στην έδρα της Σιντ Τρούιντεν με ανατροπή φαίνεται πως ήταν το «κύκνειο άσμα» του Ρόνι Ντέιλα στον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ. Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να απολύσει τον 48χρονο τεχνικό και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στις επόμενες 24-48 ώρες.



Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Νίκι Χάγιεν, θα αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού και αναμένεται να καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πράγμα που σημαίνει πως ο 43χρονος Βέλγος θα είναι ο κόουτς της Μπριζ στις δυο μάχες με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Κλείσιμο
Ο Χάγιεν ήταν υπηρεσιακός και στη Σιντ Τρούιντεν το 2019, όπου την κοούτσαρε σε έξι ματς και τη σεζόν 2020-21 ήταν προπονητής της Μπέβερεν. Από το 2022 εργάζεται στην Μπριζ σαν προπονητής στις ακαδημίες και για περίπου δυο μήνες ήταν βοηθός του Ρικ Ντε Μιλ στην πρώτη ομάδα από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Νορβηγός Ντέιλα ανέλαβε την Μπριζ το καλοκαίρι και αποχώρησε έπειτα από 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες, αφήνοντας την ομάδα του στους «8» του Conference League και στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 51 βαθμούς, στο -12 από τη 2η Άντερλεχτ και στο -18 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.


gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Σαφείς απαντήσεις για τις «περίεργες διαδρομές χρημάτων» του Κασσελάκη ζητούν πηγές της ΝΔ

Εκλογές στη Ρωσία: Νίκη του Πούτιν με μεγάλο ποσοστό δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η νότια Ισλανδία λόγω του ηφαιστείου - Η λάβα απειλεί ακόμα και την «Μπλε Λίμνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης