Τερίμ μετά το ντέρμπι «αιωνίων»: «Οφείλαμε στους οπαδούς μας μία τέτοια νίκη»

Τερίμ μετά το ντέρμπι «αιωνίων»: «Οφείλαμε στους οπαδούς μας μία τέτοια νίκη»

Ο Τούρκος προπονητής των πρασίνων είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του μετά το 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

terim
Με το... δεξί ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τα Play Off της τρέχουσας σεζόν, καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1 με ανατροπή του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων» που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εύλογα ο Φατίχ Τερίμ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του, ενώ στάθηκε και στο ότι όλοι «χρωστούσαν» στους φίλους της ομάδας μία ανάλογη νίκη.

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε δώσει κάποια ευκαιρία. Ηταν ένα παιχνίδι με πολύ τακτική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Οτι έχουμε δουλέψει στην προπόνηση το έδειξαν στο γήπεδο. Εδωσαν μία μεγάλη 'μάχη'. Ξεκινήσαμε καλά στα Play Off και θα συνεχίσουμε έτσι. Οφείλαμε στους οπαδούς μας μία τέτοια νίκη. Θα βελτιωθούμε και θα παίζουμε καλύτερα», είπε αρχικά ο Τούρκος κόουτς στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Eνα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω πει στους παίκτες μου είναι να μη δεχτούμε τίποτα. Και να χάνουμε πρέπει δίνουμε μάχη όπως και να είναι το σκορ, πάντα να παίζουμε όσο πιο καλύτερα μπορούμε»

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czqd3nsixicp)



Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Κασσελάκη και μετά τραυμάτισαν αστυνομικό

BBC: Επτά χρόνια από τη viral στιγμή με τον καθηγητή που τον διέκοψαν τα παιδιά του σε live - Δείτε πώς είναι η οικογένεια σήμερα (βίντεο)

Σε ενάμιση χρόνο η λειτουργία των πρώτων μη κρατικών ΑΕΙ - Πώς ενισχύονται τα δημόσια πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης