Η Νοvibet Χρυσός Χορηγός στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

Η Νοvibet Χρυσός Χορηγός στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

H Novibet θέτει ως στρατηγική προτεραιότητα την προσέλκυση ταλέντου και τη συνεχή εξέλιξη των νέων επαγγελματιών.

kedriki_novi
Sponsored content

Με εδραιωμένη παρουσία στον κλάδο του GameTech παγκοσμίως και περισσότερες από 30 ανοιχτές θέσεις εργασίας κάθε μήνα, η Novibet θέτει ως στρατηγική προτεραιότητα την προσέλκυση ταλέντου και τη συνεχή εξέλιξη των νέων επαγγελματιών.

Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζει φέτος ως Χρυσός Χορηγός το μεγαλύτερο θεσμό διασύνδεσης νέων ανθρώπων με την αγορά εργασίας, το 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας. Άλλωστε, η Νovibet υλοποιεί πρωτοβουλίες όπως τα business days στα γραφεία της, με στόχο τη γεφύρωση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας, ώστε οι νέοι να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους διαφοροποιήσουν. Μετά την περσινή επιτυχημένη ημερίδα στα γραφεία της εταιρείας όπου οι συμμετέχοντες από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας εργάστηκαν σε θεματικά challenges και παρουσίασαν στην ομάδα της Novibet τις ιδέες τους, φέτος τα στελέχη της Novibet θα βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής στις 29, 30 και 31 Μαρτίου για να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες.
20231128_St_Samios
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, άνθρωποι της Novibet με εμπειρία στον επιχειρηματικό και τεχνολογικό τομέα μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και θα συζητήσουν με νέους επαγγελματίες για τις τάσεις της αγοράς αλλά και τους παράγοντες που διαμόρφωσαν το success story της Νovibet. Παράλληλα στελέχη της εταιρείας θα συμμετέχουν σε πάνελ του τριημέρου γύρω από θεματικές ενότητες Human Resources, Marketing και Technology. Στο ειδικά διαμορφωμένο booth της Νοvibet, οι συμμετέχοντες του event θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της εταιρείας, και να διερευνήσουν τις δυνατότητες απασχόλησης που προσφέρει η Novibet. Ταυτόχρονα με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη των νέων στην επαγγελματική τους εξέλιξη, προσφέρει στους συμμετέχοντες του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας την ευκαιρία για εξατομικευμένο career coaching & συμβουλευτική στο booth της Novibet που θα έχει στηθεί στον χώρο. Έμπειρα στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού θα προσφέρουν καθοδήγηση, θα λύσουν απορίες και θα βοηθήσουν τους νέους να χαράξουν με αυτοπεποίθηση το δικό τους επαγγελματικό μονοπάτι.

Η Novibet, με την ενεργή και πολυδιάστατη παρουσία της στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των νέων και την ομαλή μετάβασή τους στην αγορά εργασίας. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, η εταιρεία επιδιώκει να προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες στους νέους και να συμβάλει στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς επαγγελματιών. Άλλωστε η εξέλιξη, η καινοτομία , η συν-δημιουργία και η πρόοδος βρίσκονται στον πυρήνα του DNA της Novibet.

Μάθε περισσότερα για τις ευκαιρίες απασχόλησης στη Novibet: careers.novibet.com.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης