Ολυμπιακός: Ψάχνει διπλό στο Κάουνας παρά τις απουσίες

Ολυμπιακός: Ψάχνει διπλό στο Κάουνας παρά τις απουσίες

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Κάουνας από τη Ζάλγκιρις (20:00) και θέλει το διπλό για να συνεχίσει τη μάχη του για την 4άδα

walkup
Επιστροφή στις υποχρεώσεις του στη Euroleague ο Ολυμπιακός που αφήνει πίσω την κατάκτηση του ελληνικού Κυπέλλου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ένα αρκετά απαιτητικό ματς στο Κάουνας κόντρα στη Ζάλγκιρις για την 27η αγωνιστική της EuroLeague (20:00).

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στο Κάουνας χωρίς Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου Λονγκ. Τρεις σημαντικές απουσίες για την περιφέρεια τους. Eκτός παραμένει και ο Μιλουτίνοφ στη θέση του σέντερ.

Ο Αϊζάια Κάνααν παραδέχθηκε πως δεν θα είναι εύκολο το ματς κόντρα στους Λιθουανούς, ενώ ο Μπαρτζώκας τόνισε πως η αδρεναλίνη «έτρεχε από τα αυτιά» της ομάδας του με τόσα πολλά παιχνίδια.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τόνισε πως «αν τον ρωτούσαν ποια ομάδα θα πάρει την EuroLeague θα έλεγε ο Ολυμπιακός».

Κλείσιμο
Εκτός παραμένει ο Γκεντράιτις για τους γηπεδούχους, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπιρούτις.

O Oλυμπιακός είναι πέμπτος σε μπλοκ με 2.7 ανά ματς, τρίτος σε ασίστ με 19.5, ενώ από την πλευρά της η Ζάλγκιρις είναι ψηλά στην κατηγορία των εύστοχων τριπόντων με 9.9 ανά παιχνίδι και θα πρέπει να προσεχθεί.

Το πρόγραμμα

19:45 Φενέρ-Μπασκόνια
20:00 Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός
21:00 Βιλερμπάν-Αρμάνι
21:30 Μπάγερν-Ερυθρός Αστέρας
21:30 Μπαρτσελόνα-Μονακό

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης