Στο Σακραμέντο για τον αγαπημένο της Σάσα Βεζένκοφ η Νικόλ Ελευθεριάδου - Είδε παιχνίδι NBA και του μαγείρεψε γεμιστά - Βίντεο

Στο Σακραμέντο για τον αγαπημένο της Σάσα Βεζένκοφ η Νικόλ Ελευθεριάδου - Είδε παιχνίδι NBA και του μαγείρεψε γεμιστά - Βίντεο

Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού και ο άσος των Σακραμέντο Κινγκς είναι ζευγάρι από το 2022

VEZENKOV_ELE
Στο Σακραμέντο των ΗΠΑ ταξίδεψε για λίγες ημέρες προκειμένου να δει τον αγαπημένο της, Σάσα Βεζένκοφ, η Νικόλ Ελευθεριάδου. 

Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού, που με γκολ της χάρισε πριν από λίγες εβδομάδες την πρόκριση στην Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εκμεταλλεύτηκε το κενό στο πρόγραμμά της, πέρασε τον Ατλαντικό, και βρέθηκε στο Σακραμέντο όπου παίζει ο αγαπημένος της. 


@nicolee_ef #fy #fyp #nba #usa #viral #fypシ #traveltiktok #travel #greece ♬ Calm background music with acoustic guitar and saxophone(1288148) - ame

Η έμπειρη αμυντικός που έπαιξε μέσα σε 1,5 μήνα στο Ευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θέλησε να ξεκουραστεί, να γεμίσει τις μπαταρίες της, και να περάσει όμορφες στιγμές με τον πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού. 

Μάλιστα "ανέβασε" στο Tik Tok βίντεο με το 24ωρο της στο Σακραμέντο. Από την ώρα που ξυπνάει μέχρι το βράδυ. Στην διάρκεια της παραμονής της στο Σακραμέντο είδε το παιχνίδι των Κινγκς με τους Σπερς, επισκέφτηκε με τον Σάσα ένα εμπορικό στην πόλη, ενώ θέλησε να τον περιποιηθεί και του έφτιαξε γεμιστά με κιμά που είναι τα αγαπημένα του. 


5970876
5973087
5973100
5972573
ela_3
ela_2
ela_1


Παράλληλα "αποκάλυψε" ότι το σπίτι του από την έδρα των Κινγκς απέχει μόλις 10'. 

Κλείσιμο
Το ζευγάρι είναι μαζί για δύο χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν στον Ολυμπιακό, ο Σάσα μπάσκετ και η Νικόλ πόλο, και έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον γάμο του Κώστα Σλούκα στις αρχές του 2023. 

Δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι και επειδή δεν βλέπονται συχνά θέλουν να περνούν ποιοτικό χρόνο. Αυτό είναι το δεύτερο ταξίδι της πολίστριας του Ολυμπιακού στο Σακραμέντο μέσα στη σεζόν και πιθανώς και το τελευταίο αφού μετά τις υποχρεώσεις της με τον σύλλογο θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία με την Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Η απόσταση πάντως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Αυτό που έβγαλε δεν ήταν κούκλα» - Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού περιγράφει πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος

Η διαδρομή του ρωσικού πετρελαίου: Από το Νοβοροσίσκ στις ΗΠΑ μέσω Λακωνικού κόλπου και Ινδίας


Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 φυσίγγια από σπίτι του Αλέν Ντελόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης