Φουλ ερωτευμένοι Βεζένκοβ και Ελευθεριάδου: «Ένα καλοκαίρι που θα θυμόμαστε» - Δείτε φωτογραφίες

Φουλ ερωτευμένοι Βεζένκοβ και Ελευθεριάδου: «Ένα καλοκαίρι που θα θυμόμαστε» - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάσα Βεζένκοβ και η Νικόλ Ελευθεριάδου πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι και γύρισαν την Ελλάδα και τη Βουλγαρία

bezek_ele
Το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι ήταν το φετινό για τον Σάσα Βεζένκοβ και τη Νικόλ Ελευθεριάδου.



Ο μπασκετμπολίστας των Σακραμέντο Κινγκς και η πολίστρια του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την Κρήτη και την  Ζάκυνθο  ενώ απόλαυσαν και τις ομορφιές της Βουλγαρίας της χώρας καταγωγής του Σάσα. 

Κλείσιμο
bezek_3
bezek_2


Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και μετά το ... φινάλε των διακοπών του ανέβασε κοινή ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες και με την λεζάντα: «Ένα καλοκαίρι που θα θυμόμαστε». 

bezek_1


Πλέον ο Σάσα θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει με τους Σακραμέντο Κινγκς και η Νικόλ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να παίζει στον Ολυμπιακό.

Η πολίστρια συμμετείχε φέτος και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα και ο μεγάλος της στόχος είναι να βρεθεί το 2024 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

zasa
niko_8
nikol_6
nikol_5
nikol_4


Οι δύο τους πλέον δεν θα μένουν στην ίδια πόλη, ούτε καν στην ίδια ήπειρο, αλλά αυτό ίσως "δυναμώσει" και άλλο τον έρωτά τους. Ο Σάσα και η Νικόλ είναι μαζί από το 2022 αλλά έκαναν γνωστή την σχέση τους τον Ιανουάριο του 2023 με την κοινή τους εμφάνιση στο γάμο του Κώστα Σλούκα. 

nikol_3
nikol_2
nikol_1


Εκείνος είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας της Euroleague και εκείνη έχει κερδίσει με τον Ολυμπιακό δύο φορές την Ευρωλίγκα. Γνωρίστηκαν μέσω φίλων και κατάλαβαν πολύ νωρίς ότι ταιριάζουν. 





Ειδήσεις σήμερα:

Ένταλμα σύλληψης για οπαδό που ταυτοποιήθηκε από βίντεο της επιδρομής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τι θα μπορούσε να συμβεί με το φλεγόμενο βυτιοφόρο; - Η τραγωδία στα Καμένα Βούρλα

Τρόμος για 59χρονη στη Θεσσαλονίκη, της επιτέθηκε ο γιος της όταν του ζήτησε νερό - «Αν δεν την πάρετε, θα τη βρείτε νεκρή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης