ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Δεν θα έρθουν στην Τούμπα οι Κροάτες οπαδοί

ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Δεν θα έρθουν στην Τούμπα οι Κροάτες οπαδοί

Απαγορευτικό στην μετακίνηση των οπαδών της Ντινάμο στην Ελλάδα λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη τον Αύγουστο του 2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια

KROATES
O ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη γνώριμή μας, από τα φετινά παιχνίδια με την ΑΕΚ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τους «ασπρόμαυρους» του Ραζβάν Λουτσέσκου να ταξιδεύουν για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια σεζόν στην Κροατία για την πρώτη αναμέτρηση στις 7 Μαρτίου.

Στα φετινά παιχνίδια το καλοκαίρι με την Χάιντουκ για τα play-offs του Europa Conference League, με απόφαση της UEFA δε υπήρξε μετακίνηση οπαδών στα δύο παιχνίδια σε Σπλιτ και Τούμπα.

Μετά τα γεγονότα της Αθήνας το περασμένο καλοκαίρι και το θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, η UEFA αποφάσισε να μην υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί στις κερκίδες, ενώ η ελληνική αστυνομία αποφασίσε να μην επιτρέψει την παρουσία οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη χώρα μας.

Ετσι είναι δεδομένο ότι δε θα υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της κροατικής ομάδας στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στις 14 Μαρτίου στην Τούμπα και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση για την παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα.

Κλείσιμο
Αυτή την ώρα στη Νιόν υπάρχουν διαβουλεύσεις ανάμεσα στον αντιπρόεδρο και CEO του «Δικεφάλου», Μάκη Γκαγκάτση, ανθρώπους της Ντινάμο και της UEFA, αλλά η οριστική απόφαση ανήκει στην κροατική αστυνομία.

Πάντως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η κροατική αστυνομία να επιτρέψει τη μετακίνηση Ελλήνων φιλάθλων στο Ζάγκρεμπ.

Κατά μια συγκυρία την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί σε όμιλο του UEFA Europa League, την σεζόν 2010-11, δεν είχαν ανταλλάξει εισιτήρια, καθώς τα παιχνίδια θεωρήθηκαν υψηλής επικινδυνότητας.

Εντούτοις δεν έλειψαν τα επεισόδια στο ματς του Ζάγκρεμπ, με την επίθεση που δέχθηκαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του ΠΑΟΚ φτάνοντας στην κροατική πρωτεύουσα.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή, θέλαμε να αυτοκτονήσουμε και οι δύο, είπε ο σύντροφός της

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θέτει εκτός Εκκλησίας τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών


ΕΟΔΥ: 21 νεκροί από κορωνοϊό και 4 από γρίπη την τελευταία βδομάδα - Μείωση στους θανάτους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης