Conference League: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

Conference League: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά την ΑΕΚ θα παίξει φέτος και με τον ΠΑΟΚ - Στο Καραϊσκάκη (7/3) το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού για την φάση των 16, στο Ζάγκρεμπ την ίδια ημέρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης

klirwsi_conference_xr
Ανοιχτός είναι ο δρόμος για τα προημιτελικά του Conference League για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Πειραιά και αυτή της Θεσσαλονίκης απέφυγαν τα θηρία στη φάση των "16" του Conference League αφού ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czcgohw1ak4x)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czcghmzna6y9)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czcgrk72jj1l)


Ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 7 Μαρτίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη το πρώτο παιχνίδι και θα ταξιδέψει στη Σερβία (στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα) για το δεύτερο παιχνίδι στις 14 Μαρτίου.

Αυτή είναι η 2η φορά που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην Ευρώπη. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2010-2011, όταν και στο πρώτο ματς του Ισραήλ, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Κολαούτι. Η ρεβάνς είχε βρει νικητές του Πειραιώτες με 2-1 χάρη στα γκολ των Ζαϊρί - Ρόμενταλ.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο ματς στις 7/3 στο Μαξιμίρ του Ζάγκρεμπ και το δεύτερο στις 14/3 στην Τούμπα. Στις 15 Μαρτίου θα έχουμε την κλήρωση της προημιτελικής φάσης, όπου μπορεί να παίξουν μεταξύ τους ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, εάν προκριθούν.

Ο ΠΑΟΚ είχε παίξει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη σεζόν 2009-10 στο Europa League και με δύο νίκες με 1-0 στην φάση των ομίλων προκρίθηκε στους "32".



Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα παίξει αυτή τη σεζόν με ελληνική ομάδα αφού είχε συναντήσει την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League και είχε αποκλειστεί. Μάλιστα πριν από το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε δολοφονηθεί έξω από το γήπεδο (την προηγούμενη ημέρα) ο Μιχάλης Κατσουρής. 

Στον προηγούμενο γύρο η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έβγαλε νοκ άουτ την Μπέτις. 

Θυμίζουμε ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29/5 στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην OPAP Arena. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czcgd4t9fm95)


Κατσουράνης: Ελπίζω να έχουμε ελληνική ομάδα στον τελικό 

Την κλήρωση ως πρεσβευτής του τελικού από την πλευρά της UEFA έκανε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος είπε: «Ελπίζω μια ελληνική ομάδα να φτάσει στον τελικό. Είναι πιθανό αφού υπάρχουν μόνο 16 ομάδες.

Όλη η Αθήνα περιμένει τον τελικό σε ένα νέο και πολύ καλό στάδιο. Για την Ελλάδα είναι τιμή να έχει τελικό στην Αθήνα. Το να παίζεις σε μια διοργάνωση της UEFA είναι για όλους τους παίκτες ξεχωριστό. Τα συναισθήματα είναι πολλά, το να αντιμετωπίζεις συλλόγους από διαφορετικές χώρες είναι φανταστικό, γνωρίζεις καταπληκτικά γήπεδα και τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα». 

Τα ζευγάρια 

Σερβέτ - Βικτόρια Πλζεν
Αγιαξ-Αστον Βίλα
Μόλντε-Κλαμπ Μπριζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Φενέρμπαχτσε
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ
Στουρμ Γκρατς-Λιλ
Μακάμπι Χάιφα-Φιορεντίνα
Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή, θέλαμε να αυτοκτονήσουμε και οι δύο, είπε ο σύντροφός της

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θέτει εκτός Εκκλησίας τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών


ΕΟΔΥ: 21 νεκροί από κορωνοϊό και 4 από γρίπη την τελευταία βδομάδα - Μείωση στους θανάτους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης