Ολυμπιακός: Μ' όλα τα «όπλα» του πετάει για τους «16» του Conference League

Ολυμπιακός: Μ' όλα τα «όπλα» του πετάει για τους «16» του Conference League

O Ολυμπιακός αναχωρεί για την Ουγγαρία και την ρεβάνς με την Φερεντσβάρος, με τον Μεντιλίμπαρ να έχει στη διάθεσή του όλα τα «όπλα» του

conference_olympiakos_xr
Ο Ολυμπιακός πετάει για την Βουδαπέστη όπου θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» του Conference League, μετά το 1-0 του Καραϊσκάκης απέναντι στην Φερεντσβάρος.

Ο Μεντιλίμπαρ κι οι παίκτες του ταξιδεύουν με τη ψυχολογία στα... ουράνια μετά την εμφατική νίκη της Τούμπας αλλά και την επικράτηση επί των Ούγγρων. Γνωρίζουν, ωστόσο, άπαντες στο Λιμάνι ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο στην «Groupama Arena» που αναμένεται να έχει περίπου 22.000 φιλάθλους - μεταξύ αυτών θα είναι και ερυθρόλευκοι.

Αξιοσημείωτο είναι πως από την αποστολή δεν λείπει κάποιος, ενώ σε σχέση μ' αυτήν της Θεσσαλονίκης έχει επιστρέψει ο Κίνι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ουγγαρία:

Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Κλείσιμο
Θυμίζουμε ότι η UEFA όρισε τον Κλεμάν Τουρπέν για το εν λόγω ματς, ρέφερι ο οποίος έχει σφυρίξει παιχνίδια τόσο εν Ελλάδι όσο και ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, έχει διαιτητεύσει άλλα δύο παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Γουλβς (1-1) για τους «16» του Europa League τη σεζόν 2019-2020 και το εκτός έδρας με την Αϊντχόφεν (2-1) τη σεζόν 2020-2021 για την φάση νοκ άουτ της ίδιας διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πήρε όλα πίσω ο Κασσελάκης - Άτακτη υποχώρηση μετά την παρέμβαση Τεμπονέρα

Κορινθία: Facebook, YouTube και δικό του blog είχε από τις σπηλιές ο πατέρας παλαιοχριστιανός - Δείτε τον στην Ικαρία να μιλά για βότανα

Survivor 2024, εποχή ζευγαρώματος στον Άγιο Δομίνικο: Σταυρούλα και Γιάννης κάτω από τα σκεπάσματα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης