Άρης: Υποδοχή ηρώων στους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Άρης: Υποδοχή ηρώων στους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκατοντάδες οπαδοί του Άρη αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

MixCollage-06-Feb-2024-12-32-AM-2221
Η φλογερή σχέση μεταξύ του κόσμου και της ομάδας ούτως ή άλλως υπάρχει, έγιναν όμως ακόμη πιο έντονη έπειτα από τη σπουδαία αλλά και ιστορικής σημασίας νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, αρκετοί φίλοι του Άρη ζήτησαν να μάθουν την ώρα άφιξης της αποστολής στη Θεσσαλονίκη και ο λόγος αναδείχθηκε στην αίθουσα αφίξεων πτήσεων καθώς εκατοντάδες περίμεναν τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του.

Μόλις εμφανίστηκαν επικράτησε πανζουρλισμός καθώς άπαντες αποθεώθηκαν από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους για τη σπουδαία νίκη.



Κλείσιμο
Παράλληλα το ραντεβού ανανεώθηκαν για το βράδυ (20:00) της Τετάρτης (7/2) όπου οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Τρέντο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Eurocup με σκοπό την πρόκριση στα Play In της διοργάνωσης. Αυτό θα το καταφέρουν ακόμη και με ήττα έως και με διαφορά εννιά πόντων. Υπάρχει όμως και το σενάριο της νίκης που θα τους οδηγήσει στην 4η θέση του ομίλου και στο πλεονέκτημα της έδρας στον πρώτο γύρο των Play In. Σε κάθε περίπτωση, οι κερκίδες του Αλεξανδρείου θα είναι κατάμεστες κι αυτό είπαν οι οπαδοί του Άρη στον Γιάννη Καστρίτη και στους παίκτες στην αποψινή όμορφη… συνάντησή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

6105813
6105809
6105798
6105803
6105795



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καλεί η ΑΔΕΔΥ

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά την εγχείρηση της Κέιτ Μίντλετον

Θρίλερ στο Ρέθυμνο με τη 14χρονη που έπεσε θύμα βιασμού: Ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός πριν από λίγες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης