Η Λίβερπουλ γλύτωσε την ήττα στην εκπνοή 2-2 με τη Νιούκαστλ, «4άρα» της Μπράιτον στην Άστον Βίλα, η Ατλέτικο 2-2 με τη Βιγιαρέαλ, δείτε γκολ από την Ευρώπη
Η Λίβερπουλ γλύτωσε την ήττα στην εκπνοή 2-2 με τη Νιούκαστλ, «4άρα» της Μπράιτον στην Άστον Βίλα, η Ατλέτικο 2-2 με τη Βιγιαρέαλ, δείτε γκολ από την Ευρώπη
Η Γιουβέντους 1-0 την Φροζινόνε, η Σίτι 2-1 τη Μπόρνμουθ, η Χετάφε 1-0 την Σανταντέρ και η Λέτσε 2-0 την Βενέτσια
Ματσάρες περιείχε και η δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής της Premier League με τη Λίβερπουλ να γλυτώνει την ήττα στην έδρα της Νιούκαστλ χάρη σε πέναλτι του Σομποσλάι στο 90+9'.
Η Σίτι έχανε 1-0 μέχρι το 84' από τη Μπόρνμουθ αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με δύο γκολ στο φινάλε. Η Μπράιτον κέρασε «γλαρόσουπα» την Άστον Βίλα διαλύοντάς τη με 4-0 από το ημίχρονο.
Στη La Liga ματς για γερά νεύρα έγινε στο «Metropolitano» με την Ατλέτικο Μαδρίτης να παραχωρεί 2-2 στην Βιγιαρεάλ.
Λίγο αργότερα η Χετάφε επικράτησε 1-0 της νεοφώτιστης Σανταντέρ.
Στη Serie A η Γιουβέντους μπήκε με το δεξί στη σεζόν, πέρασε από την έδρα της Φροζινόνε με 1-0.
Η Λέτσε, που είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, πήρε διπλό μέσα στη Βενετία με 2-0.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική της Premier League
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.