Stoiximan Super League: Η Κηφισιά θα παίξει με τον ΟΦΗ με τέταρτο διαφορετικό προπονητή φέτος

Stoiximan Super League: Η Κηφισιά θα παίξει με τον ΟΦΗ με τέταρτο διαφορετικό προπονητή φέτος

Ο Κώστας Μπράτσος θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

coach-bratsos-2
Ο Ντέιβιντ Νίλσεν δεν κατάφερε να «ξεκολλήσει» την Κηφισιά από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μετά από ένα αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα με πέντε ήττες και μια ισοπαλία αποχώρησε. Τον Δανό τεχνικό διαδέχτηκε ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος ανέλαβε την προσπάθεια «διάσωσης» της ομάδας των Βορείων Προαστίων και θα ξεκινήσει την αποστολή του την Κυριακή (4/2, 16:00) από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Είναι αξιοσημείωτο πως όπως τα έφερε η ποδοσφαιρική μοίρα ο Έλληνας κόουτς θα είναι ο τέταρτος διαφορετικός τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο της Κηφισιάς σε παιχνίδι κόντρα στους Ηρακλειώτες μέσα στην τρέχουσα σεζόν! Οι νεοφώτιστοι έχουν αντιμετωπίσει τους Μελανόλευκους στον πρώτο γύρο της Stoiximan Superleague και δυο φορές για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν είχαν ίδιο προπονητή.

Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0, 22/10/2023

H πρώτη συνάντηση της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ την τρέχουσα σεζόν ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Από τη στιγμή που εκείνη την περίοδο γινόντουσαν εργασίες στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» οι νεοφώτιστοι υποδέχτηκαν τους Ομιλίτες για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague στο «Αθανάσιος Διάκος». Αυτό ήταν το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας των Βορείων Προαστίων στη Λαμία, καθώς σε αυτό το γήπεδο πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας κόντρα στον Ατρόμητο (2-1).

Σε αυτό το ματς ο Γιάννης Αναστασίου κοούτσαρε την Κηφισιά. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε να φτιάξει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην πρώτη της σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έμεινε στον πάγκο της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κλείσιμο
Οι ισορροπίες σε αυτό το ματς άλλαξαν στο 36', όταν αποβλήθηκε ο Τζακ Ιπαλίμπο, μια απόφαση του ρεφ Βεργέτη, για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα μέσω ανακοίνωσης η Κηφισιά. Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 85' όταν ο Μποτία ανέτρεψε τον Φελίπε, ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο «ήρωας» Αναγνωστόπουλος απέκρουσε και το παιχνίδι έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

ΟΦΗ - Κηφισιά 3-1, 6/12/2023

Μετά από 1,5 μήνα η Κηφισιά αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στην Κρήτη για το πρώτο τους ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό ήταν το πρώτο ματς μετά την απόλυση του Γιάννη Αναστασίου και ακόμα δεν είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του Ντέιβιντ Νίλσεν. Μάλιστα ο Δανός κόουτς πριν καν ανακοινωθεί είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο και είδε το παιχνίδι από την εξέδρα του «Γεντί Κουλέ».

Από τη στιγμή που ο Αναστασίου είχε αποχωρήσει και ο Νίλσεν δεν είχε αναλάβει ο Nώντας Κουτρομάνος κάθισε στον πάγκο ως υπηρεσιακός τεχνικός. Ο Έλληνας κόουτς ήταν βοηθός προπονητή στην Κηφισιά επί 2,5 ετών και αποχώρησε πριν λίγες ημέρες.

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 3-1 και μαζί το σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Ο Τοράλ σκόραρε δις στο πρώτο μέρος (7'-25') και ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Νικολάς Αντερέγκεν. Ο Φελίπε πέτυχε το τρίτο γκολ στο 75' και στο 87' ο Μπάουμαν απέκρουσε πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ανδρέας Τεττέι.

Κηφισιά - ΟΦΗ 1-1, 17/1/2024

H τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων ήταν πριν 18 ημέρες. Μάλιστα το τρίτο τους παιχνίδι ήταν σε τρίτο διαφορετικό γήπεδο, καθώς μετά από το «Αθανάσιος Διάκος» και το «Γεντί Κουλέ» οι δυο ομάδες έπαιξαν και στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», αυτή τη φορά για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Στο τρίτο της παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ η Κηφισιά είχε στον πάγκο τον Ντέιβιντ Νίλσεν, περίπου δέκα ημέρες πριν την αποχώρηση του Δανού κόουτς από την ομάδα. Η Κηφισιά παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς και μάλιστα σε μεγάλο μέρος του ματς ήταν ανώτερη από τους Κρητικούς.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων πίεσε, προηγήθηκε στο 59' με τον Κωνσταντακόπουλο, έφτασε κοντά στο γκολ που θα έστελνε τις δυο ομάδες στην παράταση, όμως δεν το βρήκε. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Μπάκου ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Παρρά, ο Φελίπε έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από τον Παναιτωλικό.



Ειδήσεις σήμερα:

Μετά το γούρικο «μαύρο κοράκι», η Πλατανιώτη πάει για νέο μετάλλιο τη Δευτέρα - Της άξιζε, λέει η οικογένειά της

Μετά τα τρακτέρ, πρεμιέρα για το αναπτυξιακό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ από την Κοζάνη

Μέτρα ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος – Μέχρι το Πάσχα οι πληρωμές του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης