Διεθνείς διακρίσεις και συνεχής ανάπτυξη συνθέτουν το σύμπαν της Novibet

Διεθνείς διακρίσεις και συνεχής ανάπτυξη συνθέτουν το σύμπαν της Novibet

Το 2023 έφερε στη Novibet 12 βραβεία για τις καινοτόμες πρακτικές της, δίνοντας το σύνθημα για ένα ακόμη πιο παραγωγικό και δημιουργικό 2024.

CS_-_Novibet_Organization_of_the_Year

Sponsored content

Χρονιά ορόσημο για τον οργανισμό της Novibet σε πολλαπλά επίπεδα αποτέλεσε το 2023. Η GameTech εταιρεία εισέρχεται στο νέο έτος με παρουσία σε 11 αγορές και τρεις ηπείρους. Με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιρλανδία, Ιταλία, Φιλανδία, Βραζιλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ, Καναδά και Νέα Ζηλανδία, και με περισσότερους από 900 εργαζομένους, το 2024 προδιαγράφεται ακόμη πιο δυναμικό για τη Novibet. Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης έχουν φέρει την εταιρεία να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου διεθνώς σημειώνοντας παράλληλα σημαντικές διακρίσεις σε παγκοσμίως αναγνωρισμένους θεσμούς.

Με όχημα τη συνεχή επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα και την αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρει, η Novibet ολοκλήρωσε το 2023 με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Για πρώτη φορά η εταιρεία συμπεριλήφθηκε στις 50 καλύτερες εταιρείες του κλάδου σύμφωνα με την ετήσια λίστα του EGR Global, επικυρώνοντας μια χρονιά κατά την οποία ο διεθνής προσανατολισμός και η επέκταση σε νέες αγορές έγιναν συνώνυμο του brand. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η αναγνώριση ήρθε σε μια χρονιά κατά την οποία η εταιρεία υλοποίησε πλάνο επέκτασης σε 6 νέες αγορές του εξωτερικού.

Κλείσιμο
Οι διακρίσεις της Novibet εκτείνονται σαφώς και στην εγχώρια αγορά. Για τρίτη διαδοχική χρονιά, η εταιρεία απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών (Οργανισμός της Χρονιάς, Καλύτερη Εφαρμογή Mobile App στην Εμπειρία του Χρήστη, Καλύτερη Εξυπηρέτηση σε Διαδικτυακό Κατάστημα). Με την τριπλή αυτή διάκριση η Novibet φτάνει τα εννέα συνολικά “Excellence Awards” και αναρριχάται στην κορυφή των εταιρειών του online gaming, έχοντας λάβει τις περισσότερες διακρίσεις στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών.

Το 2023 έφερε συνολικά στη Novibet 12 βραβεία ανταμείβοντας τις καινοτόμες πρακτικές της εταιρείας σε τομείς όπως η ανάπτυξη του προϊόντος, οι καμπάνιες επικοινωνίας, η εξυπηρέτηση πελατών και η ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού. Οι διακρίσεις αυτές δίνουν το σύνθημα για ένα ακόμη πιο παραγωγικό και δημιουργικό 2024 για την Novibet, οι ρυθμοί ανάπτυξης της οποίας αποτελούν σημείο αναφοράς για την ελληνική αγορά.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Novibet.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης